dimecres, 31 d’octubre del 2007

"El ogro que sempre diu que no"

Sembla ser que la nostra alcaldessa últimament també està fent amics als pobles veïns. Ahir al ple municipal de Palafolls es va parlar força de la senyora Campoy a propòsit d’un tema de claveguerams. El més contundent va ser el senyor Óscar Bermán, del Partit Popular de Palafolls: “Jo he parlat amb ella. És el ogro: ‘No, no, no, no, no, no!’ Algo té que passar aquí.” I tant que passa, aquí, senyor Bermán! Sap què passa? Que l’alcaldessa vol fer un DVD: Shrek 4.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Que vagi al tanto, la gallineta també deia que no i mira com va acabar...

Anònim ha dit...

també va fer amics al Consell Comarcal quan hi era i va sortit emprenyada fins i tot amb els del PSC

Anònim ha dit...

Si, però aquí a Malgrat en té 2700 d'amics, fidels i fonamentals, que li permeten de fer d'inquisidora major del poble.

Montse ha dit...

Petanqueros, és igual a PSOE, o es que no us heu assabentat.

Anònim ha dit...

Com a veï de Malgrat, trobo correcte la postura de l'Alcaldessa de no permetre la conexió de Ciutat Jardí (Palafolls) fins que no s'arregli primer el problema de clavagueram que tenim aquí. Estic fart de veure com s'aixequen les clavagueres de Malgrat quan plou fort, de segons quines zones per culpa de les punxades que tenim a la xarxa entre uns i altres que no són de Malgrat.

Anònim ha dit...

Antonio: sabies que on ara hi ha Av.Països Catalans hi passava el rierot de Can Palomeres? Ho entens ara? un carrer no pot substituir una riera o un rierot o un riguerany....

Anònim ha dit...

dr. watson... no t'enteres, l'antoni parla de les clavegueres.... no de les pluvial, ai...! l'ignorancia que atrevida es!i l'antoni es refereix al no de l'alcaldessa, si vols pot dir que si .. i mes "merda cap a malgrat... el rierot es a dir ; una riera va ser canalitzada , i aixo demostra la millora, pero per aquesta vinguda tambe hi passa la claveguera de "merda" i palafolls vol conectar ciudad jardin per malgrat i per aixo es diu no!. es diu no fins que l'a.c.a. faci nova la canonada que passa per el passeig maritim cap a la decantadora de pineda, noet sembla be el no d'alcaldessa? dons a mi si . mosca collonera, l'oscar berman es refereix aquest no, aquest tema es va tocar en un ple de l'ajuntament , seria bo que tothom s'informes abans de dir paridetes i fer cagaradetes , encara que sigui de mosca collonera;))))

Mosca Collonera ha dit...

Senyor Marcel: perdoni, però a nosaltres les clavegueres ens la repampimflen! Normalment anem a cagar a la via (quan no anem a cagar a mar o ens caguem en tot). Nosaltres parlàvem de l'ogro.

Anònim ha dit...

perdoni mosca, del ogro parlava jo. en aquest cas, sort de tenir un ogro/a, no? . vinga mosca, reconeix ni que sigui per una vegada que l'ogro/a, ens esta fent un be ... vinga mosca, sigues bo... que tu ho sembles ;))

Anònim ha dit...

Això de "Ciudad Jardín" és espectacular. Quina destrossa de muntanya i bosc, quin desgavell urbanístic. Curiosament els que lloen la modernitat i la progressia de l'alcalde de Palafolls, mai no deuen haver-hi anat i no deuen ser conscients de la magnitud d'aquella vergonya

Mosca Collonera ha dit...

Sí, Marcel, l'ogro ens està fent un bé: fa bé d'ogro. Sort en tenim en aquest blog!

Anònim ha dit...

Sr. Antoni del països catalans, no serà el mateix Sr. Antoni de Malgrat Nord?
A Malgrat sempre hi ha hagut problemes amb les clavegueres, no és d'ara i, en seguirem tenint. Perquè no vas a l'Ajuntament i consultes els plànols dels serveis de clavegueram de les noves zones on s'ha construït?
Suposo que en aquestes zones s'han canviat les canonades, s'han ampliat, per poder engolir el nou cabal, adequant-lo a l'augment de població, perquè, si no és així, no parlis que els problemes són del que anomenes punxades? que no són de Malgrat.

Anònim ha dit...

no deu ser el mateix Antoni, a no ser que es fagi la pixa un lio amb els punts cardinals: l'Avda. Països Catalans està al Sud de la població... no?