divendres, 23 de novembre del 2007

Obrim botiga! (1)

Veient l’èxit que està tenint aquest blog, pensàvem que podria ser una bona idea obrir botiga. Per allò del merchandising: hi podríem vendre samarretes, tassetes i altres punyetetes amb motius colloneros. Però el que no sabíem és on obrir-la, la botiga. I un cop més haurem d’estar agraïts a la Conxita que, com a bona alcaldessa, sempre està amatent a solucionar els problemes dels malgratencos/-enques: ens ha dit un que un altre li ha dit que l’altre dia la Conxita va fer una reunió amb els veïns del carrer A Reir (ens sembla que ho hem escrit al revés), que els va parlar meravelles del seu projecte i pestes de l’altre i que els va dir que qui sap, que el que ara és un calaix de formigó després es pot tapar i els veïns podran posar botiga. Aaaaara ho entenem tot, Conxita. Per què no ho dius en un ple, això? O en el butlletí municipal? Tanta discreció i tant de cuento amb la seguretat... I, mentrestant, nosaltres, perdent el temps mirant locals comercials aquí i allà per a la nostra botigueta. Ara ja ho tenim clar! Parlarem amb algun veí del carrer aquell que hem dit a veure si ens fa un lloguer bé de preu! Ah: i que s’afanyin a enformigonar i tapar, sisplau! Que el que avui és negoci, demà potser ja no ho és!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

això, sisplau, senyora alcaldessa, digui'm quant de temps trigarà en treure's del damunt aquesta colla de sublevats perquè el diner negre em crema a les mans i m'agradaria comprar un localet per fer-hi una botiga d'aparells electrònics: de fet càmeres digitals. M'agrada molt l'emplaçament previst, entre les ex-acàcies 26 i 29 (encara no són a terra), just davant l'entrada de la caserna de la poli local.

Julian Munyos
Alaurín (direcció provisional, ojo)

Montse ha dit...

Aquest és el tema, i per això la Conxi taparà la Riera, és el preu de les eleccions, quantes promeses per seguir endavant!!!

Anònim ha dit...

Jo vull que la Xitacon.. ai.. perdo la Conxita.. em projecti una riera darrera casa.. i despr~es de foradar-la.. me la tapi amb ciment i m-hi deixi fer un parell de pisos com ha fet ella a casa seva.

Va senyora.. sigui progressista i socialista de veritat i tractins a tots, com es tracta a voste i als que li llepen el cul!

Anònim ha dit...

Sembla ser que els ha dit que quan hi hagi un canvi de govern es podrà cobrir la riera i els propietaris podran fer botigues.
A quin canvi de govern es refereix? al municipal, a la Generalitat? a l'estat? a l'europeu?
Visca la informació que dóna l'alcaldessa d'aquest poble.
Campassol i feliciano investigueu sobre el que també va dir del mosquit tigre de la bassa del molí, pot ser interessant.

Anònim ha dit...

no. Es refereix al canvi de Govern a la Generalitat. resulta que com guanyarà el Montilla, doncs l'ACA ja no serà dels impresentables aquests d'ICV, sinó dels seus amics sociates i podrà fer el que li doni la gana que ara no pot.

MALGRATOT ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Perquè no busqueu informació sobre les rieres? L'Alcaldessa d'aquest poble diu moltes coses, sempre a grups reduïts de gent, però, sembla ser que s'informa molt poc del que diu, haurem de pensar que el que li va bé és desinformar?

Anònim ha dit...

que li passa a la bassa del molí?

Anònim ha dit...

pero .. si ja informeu vosaltres. i de una forma veridica... ufff.

Anònim ha dit...

ets en josep caralt que jo conec? ostres! feia dies que no sabia de tu!el món és un mocador