diumenge, 25 de novembre del 2007

Inserció laboral

Aplaudim la iniciativa de l’Ana Vega: com a nova regidora d’Inserció Laboral, el primer que ha fet ha estat inserir-se ella mateixa dins l’Ajuntament. I amb un bon sou, diuen pel mercat de Palafolls, de més de dos mil euros. Ben fet: els polítics han de predicar amb l’exemple.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Malas lenguas es lo que mas corre por esos pueblos envidias y mas envidia hasta la bilis me queréis sacar

Anònim ha dit...

¿Y lo que te sacas del erario publico, xata!, quien te paga el sueldo, la Conxi o yo con mis impuestos? Ara ja ets una dona pública amb totes les connotacions del terme, per tant, a las verdes i a les madures. Qui no vulgui pols, que no vagi a l'era, perquè si hi va, ja sap el que trobarà.

Anònim ha dit...

Jo necessito feina, li dic a ella directament quan la trobi esmorzant, o haig de demanar cita? Demano un sou de mínim 1.500€ al mes, lliure els caps de setmana, poc esforÇ físic o millor gens, vacances juliol i agost, com els nens, en tinc dos i vull estar amb ells a l´estiu, i sobretot ser respestada al lloc de feina. Gracies Ana per preocupr-te per nosaltres, espero la teva resposta.

Anònim ha dit...

Tant poc cal que us posseu aixi.. ella si tot va be.. nomes sera per quatre anys.. n-hi ha d-altres que perque tenen a la cunyadissima dintre van aconseguir entrar... qui si no ha pogut fer entrar a dos cunyats dins de l-ajuntament? i un altre.. quan encara no era ni regidor.. va aconseguir fer entrar-hi la filla... i per urgéncia!!! aixó si que se-n diu malabarisme cortijil!!!! per no parlar de les agents civics que havien de ser dones i a les que els hi ha sortit bigotis i un parell de collons!

Anònim ha dit...

ja ho diuen que la inserci� laboral de l'Ajuntament de Malgrat �s molt bona, sobretot, segons qui siguis.

Anònim ha dit...

ahora, seguro que todos sus compis de la bota, ya le han dado sus peticiones, ya vienen los reyes... con el aguinaldo..., requisitos para buscar trabajo. n1, traer bocata de chope si es grande mejor, y ser amigo interesado de...

Anònim ha dit...

Podías darle un poco de cancha a la señora Vega ella esta cargada de buenos propósitos y de ideas nuevas para el pueblo .que Marcelo suele visionar y esclarecer por que las lleve acabo daos cuenta de las personas de confianza de de la Vega se resumen en una Marcelo y por que es un mandado.
En el colegio esta claro es la “pubilla “las mas hermosa entre todas las…
Un de las personas mas querida de la escuela por esto tiene donde dejar las posaderas bien lejos de la puerta para que los chavales no se traumaticen. Pero también tiene sus cosas buenas la amenaza para los niños más aplicados “a que te mando con la Ana” y el niño enseguida entra en razón tras amenaza de tal magnitud. En el ayuntamiento la concha a obtenido un gran ventaja para reducir la plantilla del ayuntamiento por eso de por no verla. El mal esta en el coste¿ pero que precio tiene el orgullo?

Montse ha dit...

Quina por!, la inserció laboral a l'Ajuntament, val segons per qui, perquè sino et dones compte et borren de la llista, i ja pots esperar que et truquin.
Aquí qui no té padrins no el bategen.

Anònim ha dit...

la nova regidora que dirà en el Ple?
com diu sempre, jo soc nova?
elé que elé, ezos son nuestros mandatarios zi señó

Anònim ha dit...

la nova regidora dirà,quiero un bocata chope y un vailis .