diumenge, 9 de setembre del 2007

Agermanaments

Els nostres informadors han detectat l’enorme grau de confusió dels malgratencs en tema d’agermanaments. Resulta que els representants dels 74 grups de petanca de la nostra població han anat a veure l’alcaldessa queixant-se que, si les puntaires han anat a Saigon (diuen que amb totes les despeses pagades), ells volen anar com a mínim a Honolulu.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ignorants les puntaires no han anat amb les despeses pagades. S'han pagat de la seva butxaca l'estància a Seynod (França).

Montse ha dit...

Mireu, jo no sé que es el que passa amb tot això, les puntaires se'n van a Saigon pagat per l'ajuntament, els que es treuen el graduat social van de viatge de fi de curs, es montes viatjes a Múrcia, pagats, als que només conviden als del seu partit.
I si comencem, a fer menys viatges, i donar més ajuts a les famílies que tenen nens, i gent gran, malalta?, perquè no es destinen aquests diners a les coses que de veritat importen.
Ara només falta enviar de viatge els petanqueros, que no són d'aquí, per pagar els vots!!!

Anònim ha dit...

Collons no son d'aquí però estan sempre aquí. Al projecte inicial de les quatre places, on ara hi ha las pistes de petanca, hi figuraven pistes de bàsquet, però ja se sap que els joves no voten ni compren apartaments-"Playa". On ara tenim una pista de bàsquet i túmuls de gespa amb arbres mig morts, n'hi cabien tres de pistes de bàsquet, és a dir, han llençat l'espai com si fos la seva propietat particular. Altre cop es posa en evidència que aquesta gent té el cervell situat a la mateixa alçada del cul.

Anònim ha dit...

Tremolem Malgratencs, les constants visites al poble de Seynod tenen com objectiu prendre idees per "millorar" el poble. Ciutat ciment amb un auditori i unifamiliars arreu. El paradís del constructor com si diguéssim.
Ciment+ciment+ciment i gens de corrupció, diuen!

Anònim ha dit...

Jajajaja!! aquest blog és molt bo, segueix així mosca collonera!

Salva ha dit...

"Petanqueros Power".
Enrecordeu-vos de demanar també una fira de paradetes al casc antic amb tota la nova tecnologia de boles, bolitxes, metros i demes parafernalia.
També mire-ho que es pot fer al parc Francesc Macià i a les places del poble per fer fora a tants de nens que hi van perque fan molt de soroll i us desconcentren al tirar.

Anònim ha dit...

Un agermanament amb Santa Susanna seria collonut, així els dos municipis podrien posar un transport gratuït per a que els nens i nenes, nois i noies, de l’escola de bàsquet poguessin entrenar sense que fos un enrenou per a les famílies del dos pobles.

Antoni Garófano

Anònim ha dit...

Si home, això mateix, ara subvencionarem una escola de bàsquet i deixarem d'invertir en la nostra claca particular.
Però tu de que vas, t'has begut l'enteniment o et penses que som curts de gambals?