diumenge, 16 de setembre del 2007

De festa en festa

Suposem que a hores d’ara ja deu haver acabat la Festa Major de Sant Roc (o encara duren les competicions de bitlla catalana?). Ja va essent hora, doncs, que comencin els actes de la de Sant Nicolau! Arribarà un any d’aquests que les dues festes majors se solaparan: l’alcaldessa últimament està esplèndida (recordeu el castell de focs d’aquest estiu: un que hi entén ens ha dit que no se n’ha vist d’Igual).

9 comentaris:

Montse ha dit...

Quina festa major?
No sabia que aquí es feien festes!!
Només veig, petanca, a tot arreu, ah!! aquest any va vanir LAX 'N BUSTO, però envoltats de cordó policial, la Conxi te por, que ens esverem!!

Anònim ha dit...

No us perdeu els focs del proper estiu, en els fòrums més prestigiosos ja es comenta que seran espaterrants - unes tres hores de durada amb talls de publicitat i tot - i les típiques palmeres seran substituïdes per acàcies invasores. Jo ja friso perquè arribi el moment. Ah! i amb un apartat important dedicat al l'esport rei de la vila i únic en un futur: la petanca. Uns 300 petanqueros embetumats d'oli, i emulant l'exitosa peli, llençaran 300 boles de ferro a l'aire que en xocar faran esclatar la traca final, mentre distintius d'altres esports són cremats més enllà de la pilona i es perden en l'horitzó. Orgàsmic!

Anònim ha dit...

Deliri espectacular pur, si senyor!!!

Anònim ha dit...

doncs no sé si la festa dura o no...però el programa encara està penjat a la web!

Anònim ha dit...

Has de saber que la Web municipal funciona de la mateixa manera que funciona l'Ajuntament, es a dir, de qualsevol manera. La conserven operativa només pels membres incondicionals de la secta (2.700).

Anònim ha dit...

i a més a més, les noticies són idèntiques al blog pscblogspot.com,es veu que "cortar y pegar"...

Anònim ha dit...

Ho tenen tot comprat, a Vilaweb edició local Malgrat de Mar només som noticia a traves de la pàgina web de l'ajuntament.
La Conxita té el monopoli informatiu del poble, menys el Som-hi i els diversos bloggs sorgits últimament, i ara comença ja a amoïnar-se seriosament al adonar-se de la seva força vital. Només li queda per manipular els 2.700 il·lusos que l'han votat.

Anònim ha dit...

curiosament, avui dia 19 el programa de la festa major ja NO està penjat a la Web, i el dia 17 quan vaig dir-ho, sí.

millor fer un comentari a un blog que presentar una instància fent una petició, es veu que això de l'internet funciona.

Anònim ha dit...

Això és degut a que el jubilat límbic de l'Ajuntament està treballant en el tema seriosament i sense reparar en temps ni esforços. Encara serà una de les millors inversions de la xita.