divendres, 28 de setembre del 2007

S'allarga la temporada hotelera

Tot i que el turisme ja va de baixa, els hotels de Malgrat estan desbordats. La culpa és dels forasters que entren a la nostra població amb vehicle propi i que de cap manera, per més que ho intenten, no aconsegueixen sortir-ne, i acaben passant una o diverses nits, depenent de la sort que tinguin l’endemà, en establiments hotelers del poble.
Sabem del cas d’un senyor de Mataró que, desesperat, ha optat per demanar el reagrupament familiar i que la seva dona i els fills puguin venir a viure a l’hotel amb ell. “Almenys estarem tots junts”, ha afirmat l’home, desolat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Les dificultats per sortir-ne venen donades per les facilitats per entrar-hi. És com un laberint més embolicat que el de Ariadna i del que ni amb fil de nylon aconsegueixes sortir-ne perquè te'l tallen a qualsevol carrer i a qualsevol hora. Ara amb això de les bandes de música s'aconsegueix que la saturació del poble s'allargui uns dies més, i ja cansa tant allargament, sobretot si no és de penis! La sort dels visitants és que poden gaudir, inclòs en el preu de l'estada, del fabulós dia del turista i participar de la Ginkama que amb finalitats lúdriques organitza el departament de turisme sortint-se de mare i donant a conèixer el poble a tota una colla de gents que no saben on s'han ficat. Per cert, el fi de festa amenitzat pel grup "La comparsa" sabeu si d'entre els membres que en formen part i ha el Sr. Ping i Pong i la Sra. Barbie Raja?, més que res ho pregunto per no perdrem l'extraordinari espectacle l'any vinent en el cas de que així sia.

Anònim ha dit...

la ginkana era un estol de gorres vermelles circulant?

Anònim ha dit...

Simplement... genial.