diumenge, 30 de setembre del 2007

Cases no catalogades (I)



Un que va anar a la passejada urbana d'ahir dissabte ens ha dit que no es va visitar aquesta casa del carrer de Ponent. Sembla ser que ni tan sols figura en el catàleg d'edificis a protegir. Com pot ser? Un exemple tan valuós del kitsch català del segle passat! Quina manca de sensibilitat!
Si fins i tot un que ho sap ens ha dit que l'Almodóvar ja la té clissada per a la seva pròxima pel·lícula, que es podria titular Todo sobre mi Concha (en clara referència a la casa), La ley de Conchita o Hable con Conchi (en clara referència al lloro que té la senyora de la casa) o Malgratencos al borde de un ataque de nervios (aquest no entenem què té a veure amb la casa).
Sentinelles que defenseu el nostre patrimoni: estigueu a l'aguait!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

és pot catalogar el pati de la Conxita, el pati de la seva filla i elpati de la merida, tots ells tenen aprofitament cobrint la riera

Anònim ha dit...

i el pati de l'arquitecte municipal, i la cantonada que ha comprat en Quinta també, ah!, en aquest tram de riera nomes és permès edificar en aquest costat de les finques esmentades, sembla ser que això és una qüestió de beneficiar-se del càrrec municipal a la descarada, el que jurídicament se'n diu prevaricació. Beneficiar al poble o beneficiar-se del poble descaradament???

Anònim ha dit...

paguen bé o que?

Anònim ha dit...

pero... no tenia la casa a santa rita ? no entec res !

Anònim ha dit...

Ei.. que la casa de l'arquitecte se la ven. Potser és perque no arriba fins la riera perque la casa del costat fa una mena de caixó i se li menja un bon tros. Així ell sap que li poden edificar a tocar del patí...davant d'aquesta situació opta per tocar el dos...

Montse ha dit...

Aquí casascú escombra cap a casa seva, i si són del club PSOE, encara més!!

Anònim ha dit...

Aquesta casa demana a crits un agermanament urgent amb la bonica població de "Conquille Saint Jaques". Quines pantagruèliques celebracions se'n derivarien, jo ja salivejo.
La realització de la casa en qüestió va ser comesa amb l'ajut d'un arquitecte o d'un peixater, deuria superar totes les normatives d'estètica urbana vigents o no li calia per ser soci del club PSOE? Aquestes i moltes altres preguntes sense una clara i satisfactòria resposta es plantegen al casicidi comes en nom del suposat gust estètic particular.

Anònim ha dit...

quina pena em feu tots aquells que parleu tant dels altres com diu la dita castellana. piensa el ladron que todos son de su condicion. tot el que heu dit es el quefarieu vosaltres

Anònim ha dit...

Si no t'agrada el que en aquest blog si debateix, no te'l miris, pots anar a la web de l'ajuntament i disfrutar a tope amb els ponderats i seriosos comentaris que diàriament hi aboquen els teus padrins. Quin gran servei pel poble. Vaja merda, parlant clar!!!

Anònim ha dit...

A l'anònim de le les 19:52.
Aquesta dita te la deus aplicar a tu mateix/a. Oi??

Anònim ha dit...

no val la pena