dimecres, 3 d’octubre del 2007

Recontraciutadans estressats

Ens sobrevé un cap de setmana realment dens per al malgratenc reivindicatiu: entre les tradicions més nostrades (la sardana), el patrimoni vegetal (l’arbreda) i la llengua (el que en queda) estarem ben distrets.
Per als qui acabeu d’arribar de la Patagònia, sapigueu que coincidiran l’Aplec de la Sardana, l’assemblea de la Plataforma per la salvaguarda de l’arbreda de Can Feliciano i el Correllengua.
I, com que creiem que els recontraciutadans malgratencs han d’estar units, us donarem uns savis consells per estar a totes sense estressar-vos ni defallir:
1. Als qui aneu a l’Aplec: balleu sardanes mentre declameu “Mon cor estima un arbre” i altres versos dedicats a espècies vegetals. Opcional: posar un bonsai enmig de cada rotllana.
2. Als de l’arbreda: assembleeu-vos en rotllana i docta pronunciació catalana.
3. Als qui aneu al Correllengua: correu d’acte en acte aixecant els braços, ara com qui balla una sardana, ara com qui fa d’arbre en una representació d’Els Pastorets.
4. Als recontraciutadans poliactius que vulgueu anar a tot arreu: organitzeu-vos i feu torns de, per exemple, trenta minuts a cada lloc. Això assegurarà un èxit global que ens reafirmarà com a poble.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

una cosa és ben certa. en aquest poble tenim el mal costum d'anar cadascú a la seva. així fem i organitzem coses sense tenir mai en compte als altres i molta de la feina que es fa queda en no res. trobo un error organitzar tantes coses el mateix dia. jo hauré d'escollir i, evidentment, escolliré l'aplec, perquè la gent que fa un any que s'ho curra no es mereix la deserció. d'altra banda, la sardana tampoc va sobrada de simpatitzants.

Anònim ha dit...

12 hores de sardanes? rebufa! quin empatx de tenora que agafaran alguns.

Anònim ha dit...

I no oblideu que comença el Festival Internacional de Bandes de Música!!!!
Hi ha mes actes aquest cap de setmana que qualsevol dia de festa major...

Anònim ha dit...

I l'exposició 50 anys d'escoltisme a Malgrat i..., recontra punyeta, quina diversificació haurem de fer per complir amb els deures bàsics com a ciutadans de pro. Això semblarà l'ull del fibló, meteorològicament parlant.

Anònim ha dit...

jo miraré de seguir-ho tot, que amb bona voluntat es pot arribar a fer.
Les bandes si que hi faré campana.

Montse ha dit...

Es veritat, hi ha dies que no passa res i aquest cap de setmana, es fa de tot, intentarem, passar per tot arreu una estona.

Anònim ha dit...

encara us falta una activitat, segons vaig escoltar en el ple, es veu que les bandes acababen el desfile al parc Frances Macià en mig de l'aplec.
aixó si que es aprofitar bé el temps i els espais.
segons em va semblar era un error de coordinació. L'Alcaldessa ja es va cuidar de carregar el mort al tècnic de l'Ajuntament.