dimecres, 10 d’octubre del 2007

Un prodigi de loquacitat

Reproduïm l’única intervenció de la regidora del PP Ana Vega en el ple de dijous passat, a propòsit de la moció presentada per CiU demanant el restabliment de la línia de tren Mataró-aeroport:

"Bueno, en principi el nostre partit volia votar que sí; segurament ens abstindrem, perquè considerem que aquesta línia no... [algú tus] ...arbitràriament sinó que estan fent les obres de la via de l’AVE; allavors, ens abstindrem perquè considerem que aquesta moció no té cap sentit."

Dues coses:

1. Considerant que en principi volia votar que sí i que després va pensar a abstenir-se, ens estranya que no acabés votant que no.

2. La intervenció dura 15 segons. Si tenim en compte que el ple va durar una hora i gairebé 47 minuts, la senyora Vega va fer un més que discret 0,23 % de "share". Si tots fessin igual, els plens durarien menys de cinc minuts. Proposem que els regidors cobrin per la magnitud de les seves intervencions i no un tant fix per ple: que s’ho currin!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Que voleu? No veieu que no ni ha mes.

Anònim ha dit...

Aquesta dona, pel que es veu, està a l'ajuntament pels xeflis de choped que pugui pillar, va tant delerosa d'ell que la seva assistència als plens la fa amb una manifesta sobredosi d'aital aliment i que només li permet de dir SÍ a tot, com un estaquirot.
Quina pena d'aquest lamentable servilisme al choped i pensar alhora que aquest choped el paguem entre totes i tots.

Montse ha dit...

però al final que va votar a favor o en contra del restabliment de la linea?

Aquesta senyora es com es, que els hi diguin als del PP que l'han votat.

Anònim ha dit...

Ja està bé de la pota?

Mosca Collonera ha dit...

Hem eliminat un comentari perquè era insultant. Ho tornarem a fer sempre que calgui.

Mosca Collonera ha dit...

que no s'ha de confondre la gimnàsia amb la magnèsia

Anònim ha dit...

bueno si però no, però si bueno no se, algú sap que diu aquesta tia? no té cap sentit res de res de lo que diu... per mi que encara no sap on s'ha ficat.