dimarts, 18 de desembre del 2007

Inserció laboral? Fracàs escolar?

Ha estat el d’avui un ple ple de misteris: que si reunions dels grups de l’oposició (abans del pacte PSC-PP) en què no se sap ben bé qui va parlar i qui no, que si pàgines web de partits polítics en què no se sap ben bé si s’indicava o no la procedència d’alguns escrits... L’altre misteri, encara per resoldre, és el del nomenament de la senyora Ana Vega com a regidora d’Inserció Laboral.
Ha dit la senyora Vega que ella, des d’aquesta nova regidoria, el que vol és tractar el fracàs escolar. En aquest sentit, “lo que intentarem moure des d’Inserció Laboral és des dels quinze anys en endavant. I el fracàs escolar també comença als quinze anys”.
Ni l’Ernest Maragall, en els seus millors moments, és capaç d’asseveracions tan incontestables. Tothom sap que la Primària és una bassa d’oli, i que amb l’ESO, si no estem al nivell de Finlàndia, és perquè algú fa malament les enquestes. I que és efectivament als 15 anys, ni abans ni després, quan els pobres adolescents són fulminats per una epidèmia imprevisible de fracàs escolar.
Creieu, estimats lectors, que la senyora Vega està treballant en una vacuna? O és que en tot plegat hi ha gat amagat?

(continuarà)

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Però amb quinze anys no pots pas treballar. quina inserció laboral els hi vol fer? Estan obligats fins als 16 anys a cursar l'ESO, no?

Anònim ha dit...

Qui té el cul llogat, no seu quan vol.

ana vega preu 24000€

Anònim ha dit...

Bèstia assenyalada, ¡¡liberamus domine!!

Anònim ha dit...

. Marcelo que estabas haciendo en el pleno que tus cuerpo no quieren estrés. y tu ya andas demasiado estresado con las falsa mociones, visitas de cortesía, acompañante de dirigentes guardaespaldas de la verraca y dándole el chope a la verraca piensa que en los plenos la conxi ya le echa los bocatas para que mantenga la boquita cerrada para no meter la zarpa. Estamos esperando que des una rueda de prensa para comunicar el cese de tagua y la incorporación de ….. piensa que tu pensión no quiere tensión

Anònim ha dit...

El millor exponent del que és el fracàs escolar és ella mateixa i diuen pel carrer que fa classes de no se que, ni a qui, als maristes.
Veure per creure!!!!

Anònim ha dit...

tots els partits van donar la seva opinió , amb les mocións, ella nomes aixeca el dit, i no diu res.

Anònim ha dit...

T'equivoques, sí que diu, i diu, els 24.000 que no me'ls toquin. És d'una transparència absoluta i d'una roïnesa admirable.

Anònim ha dit...

Marcelo como dejas que vote la ana la mocion de tv3.
Tu sabes que contentos estan en barna por loque a echo la zanpa bollos.
Luego di que tu no estas en el partido porque te escupiran ala cara.

Anònim ha dit...

Poca broma amb aquesta dona que està, altruísticament posant tot el seu coneixement i els set o vuit sentits al servei de la comunitat malgratenca mitjança la inserció laboral i l'estudi de vacunes anti fracàs. Aquest poble ja s'embla "Tontolandia"

Grandiós Mosca!

Anònim ha dit...

visca el pople de tontolandia, i visca la mortadela.

Anònim ha dit...

ahir la sra. alcaldessa es pentinava, pentinava, i mentre es pentinava xerrava i xerrava, endevineu de qui? de ciu.

Anònim ha dit...

l’Ernest Maragall,no es capas de arribar ni a la primera clase de la molt onorable i excelenticima regidora verraca i sino busquem un consistori on tinguem una figura com ella.
"per nadal matarem el gall i a la vega li darem un tall"

(un gall que de nom es malgrat.qui cantara aixo? )