dissabte, 22 de desembre del 2007

Visca el tió quan caga!


Com pot ser que el nostre Ajuntament i alguns altres permetin la proliferació de pares Noël enfilant-se pels balcons de les cases, que inciten el pacífic ciutadà a treure l'escopeta d'anar a caçar i començar a gastar cartutxos! I tot això en aquestes dates de pau i felicitat... No s'entén.

5 comentaris:

Sentinella en vetlla: ha dit...

La costum del pare noel no ens toca en res. Una altre invasió de la globalització que ens fa creure que és tant típic o més que fer cagar al tió.
Visca el tió i els Reis Mags!

Montse ha dit...

Jo penso el mateix que el sentinella, però tot és negoci, i interessos econòmics, on no hi ha lloc per les tradicions, i la llàstima és que a mica en mica tots aquests costums ens invaeixen, i ens fan oblidar les nostres arrels.

Anònim ha dit...

Qui perd els orígens perd identitat, deia en Raimon fa més de trenta anys. Ara la nostra d'identitat només la tenim al DNI i ho trobem del tot normal. Som un país en vies d'extinció i que no és capaç de revoltar-se davant res, tant de seny català ens ha fet traïdors ja fa molt temps i seguim, encara, perseverant en el seny més assenyat i alhora més traidor. Escopetada als pares Noëls sense pietat.
Potser que ens dediquem d'una punyetera vegada a la rauxa, no?

Anònim ha dit...

Per què no es pengen els reis? pots penjar-ne tres, o un, però siusplau, em fa mal a la vista el pare noel!

Anònim ha dit...

VINGA MILLOR FEM TRADICIÓ!!!

jo proposo de que penjem el caga tio las balconadas de cada casa!!!