dilluns, 10 de desembre del 2007

Tot sobre l’entrevista de Ràdio Palafolls a la Conxita (i III)

Capítol 6: Les diligències

Jo crec que les diligències estan ben fetes (...), jo crec que inclús van ser suaus, perquè podien haver escrit més coses de les que es van escriure (...). I la policia, que són professionals, no poden mentir en funció de la seva professió (...). Van demanar per declarar en el senyor Bosch, si s’hagués demanat per declarar en el cap de la policia potser també les coses haguessin sigut diferents.”

Primer: creieu que la Conxita ha castigat el senyor Bosch de cara a la paret?

Segon: el policia no pot mentir en funció de la seva professió, però, pot mentir, per exemple, en funció del temps que fa? O de si li pica o no alguna cosa, posem un gra, posem al cul?

Tercer: “podien haver escrit més coses de les que van escriure”. Hi estem totalment d’acord. Podien haver escrit, per exemple, “marsupial”. Senyor Bosch, de cara a la paret! Podien haver escrit, per exemple, “ortodontologia”. Senyor Bosch, de cara a la paret! Podien haver escrit, per exemple, “xirripitiflàutic”. Senyor Bosch, de cara a la paret!

Quart: vist el punt tercer, queda clar que les diligències van ser suaus. Les van rentar amb Perlan. Quina sort que tenim a Malgrat, amb aquesta policia que fa diligències suaus, fines, agradables, sedoses... mmmmm... quin gust...

I cinquè: “les diligències estan ben fetes”. Home: ben fetes, ben fetes... allò que es diu “mira que estan ben fetes”...

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan diu que "van demanar a declarar al Sre. Bosch" és perquè ell va ser qui va signar les diligències, si les hagués signat la Sra. campoy i hagués anat ella a declarar (però això si que no, oi?, el seu lloc és única i exclusivament al Ple, fora d'aquest status, està perduda) i si el Cap de la policia no va declarar va ser perquè el Sr. Jutge no ho va requerir, ara resultarà, que la Sra. Alcaldessa a més de ser tècnica mediambiental i enginyera de ponts i camins, també sap més que un Jutge, més humilitat i menys xuleries, si és ben bé que no hi ha més horror que la pròpia ignorància. A més quan diu, si hagués declarat el Cap hagués sigut diferent, diferent de què, que preveu algun resultat ja i nosaltres no ho saben?

Anònim ha dit...

els papers...on son? estan perdent els papers

Anònim ha dit...

renoi si que va donar de si l'entrevista a Palafolls

Anònim ha dit...

Algú sap com es pot aconseguir aquesta entrevista, és urgent.
Gràcies

Anònim ha dit...

En el moment de la denuncia,el sr Bosch era interi ,ara, ja es fixa,ja teniu el perque d'equesta mena de denuncia,esta ben clar.Ella la incita ,l'altra la redacta,judici i el lloc es teu.

Anònim ha dit...

la gent que l'estima li hauria d'aconsellar de guardar silenci, de tant en tant, sobretot en temes que té la cua de palla. No vivim en un país sociètic ni feixista i sabem que una mentida mil vegades repetida no fa una veritat. Ara ha posat les dues cuixes a la galleda: si el jutge creu el parer del fical i absol els denunciats, s'haurà ben retratat, igual que la Policia Local --que haurà mentit !

Ells dona la raó a l'atestat i defensa la denúncia: recordem-ho !

Anònim ha dit...

Em fas llàstima Conxita, i més llàstima encara els que t'adulen i et segueixen la veta.
Saps quin problema tindràs Conxita? el dia que et quedis sense càrrec t'adonaràs que estàs més sola del que t'imagines i que tots aquells que ara et fan la gara-gara, només ho fan pel càrrec i poder que ocupes. No sé si tens amics de veritat, però si els tens suposo que algú t'haurà fet reflexionar una mica sobre el que estàs fent, no?
Crec de totes maneres que et tenen massa por per dir-te algunes coses... espero que algun dia s'acosti un infant i et digui que el vestit de l'emperador no existeix. Si t'ho diu... reflexiona-hi.
Que tinguis sort el dia de demà.

Amb tot l'afecte que et mereixes com a persona.

Anònim ha dit...

l'Atestat aquest el varen fer en unes condicions de tortura psicològica cap al Sr. Bosch que no fan servir ni a Guantánamo, i amb tant bons resultats que passara a ocupar un lloc d'honor en un vitrall del futur museu de Malgrat. D'aquí poc temps també, aquest atestat serà estudiat a l'escola dels mossos de Cerdanyola com a modèlic model d'informe bucòlic per agents en precarietat laboral.

Anònim ha dit...

Ha sortit la resolució! s'han absolt els 7 enjudiciats!! La notícia estàpenjada al bloc des del castell, a ràdio Palafolls i a la web d'ERC de Malgrat

Anònim ha dit...

Mireu la sentencia judicial a l'Arbreda.
http://arbreda.blogspot.com/2007/12/la-justcia-ha-sentenciat.html

Anònim ha dit...

ja no esperen per publicar-ho en el proper som-hi.
podran els grups de l'oposició fer el mateix?
mireu la web de l'ajuntament de Malgrat de


http://www.ajmalgrat.es/actualitat/noticies/Escrit-de-resposta-a-l-article-publicat-a-la-revista-local--Som-hi---sobre-els-xamfrans/view

Anònim ha dit...

ja no esperen per publicar-ho en el proper som-hi.
podran els grups de l'oposició fer el mateix?
mireu la web de l'ajuntament de Malgrat de


http://www.ajmalgrat.es/actualitat/noticies/Escrit-de-resposta-a-l-article-publicat-a-la-revista-local--Som-hi---sobre-els-xamfrans/view

Anònim ha dit...

al meu parer és preocupant, la resposta de la luisa mérida. dóna lliçons de democràcia i tal com fa l'alcaldessa es posa els funcionaris a la boca per posar-los en contra dels que no pensen com ells. aquí em sembla que ningú ha posat en entredit la seva feina.

senyora regidora, democràcia és escoltar el poble, cosa que em sembla l'equip de govern no fa massa sovint, tal com estan les coses a Malgrat.

ja m'hagués agradat que hagués dedicat el mateix temps a escoltar les problemàtiques dels veïns que el que ha esmerçat en redactar aquest article.

per altra banda, em pregunto, és lícit utilitzar la web d'un ajuntament (que ho és de tots) per donar resposta a una carta d'un lector d'una revista privada, i fer-ho en aquest to?

Anònim ha dit...

Respecte la utilització de la pagina web per part de la senyora Mérida. Només un únic apunt.. que revisi l'expedient referent al carrer Escoles i descobrirà que els informes tècnics eren desfavorables.. i que per solucionar la papereta es va fer signar una acta notarial per la qual el propietari, si algun dia l'ajuntament necessitava el xamfrà, es veuria obligat a retirar.
Els tècnics fan la seva feina.. però no és menys cert que hi ha molts permissos que s'han donat amb l'informe desfavorable dels tècnics. O no és veritat, senyora Mèrida?
Així que ja ho sabeu.. aneu al despatx.. demaneu saltar-vos la norma i, si de cas, feu un acta notarial que el dia de demà ja us ho faran treure si es creu convenient!

Anònim ha dit...

Encara bull veura l'alcaldesa als tribunal,no pot eser que no i hagi corrupcio amb tot el que esta passant,ella i algun mes.L'Ana sembla que tampoc sescapa amb els comptes no massa clars a l'asossiacio malgrat sud,pel que diuen ells mateixos el seu blog,sembla que no ptenia ni historial de factres ni llibre decomptes,cuant va traspassar el carrec.
posa els pels de punta
pensar qui ens mana.
Tot aixo fa molta pudor.

Demano justicia ja.

Anònim ha dit...

En això teniu raó, els tècnics aconsellen una cosa, i els que manen van a la seva, pasant dels tècnics.
Pregunta: perque seveixen els tècnics?
Una web de l'ajuntament no s'ha d'utilitzar per respondre un article d'una revista. Com tampoc s'ha d'utilitzar el blog del partit politic (psc) per fer propaganda dels regidors i dir que accepten suggerencies.
Per cert,algú vol muntar una associació i li han deixat el centre cultural per fer la reunió.
A la plataforma no ens van deixar cap local per fer reunions dient que no eren entitat. Els altres tampoc ho són. En que quedem? quin criteri segueixen? com sempre, a dit!

Anònim ha dit...

Dedicat a la senyora Alcaldessa.

Fragment de Ricard III de Shakespeare. El diàleg és entre dos assassins. Per actualitzar-ho en el blog.. podríem canviar els personatges per... no sé... Conxita i Nosokomio?

"C: Espera una mica, tinc l'esperança de que aquest accés d'emoció desaparegui. En general, només aguanta si compto fins a 20.
N: Tindrem recompensa?
C: Ella morirà i tindràs la teva recompensa. I.. on està la consciència?
N: A la bossa del Duc de Gloucester.
C: No em ficaré amb ella (la consciència): és massa perillosa. Fa a l´home covard, no es pot robar, ja que és ella la que acusa. (...) Un cop em va fer tornar una bossa plena d'or que havia trobat per casualitat; empobreix a tot home que li té por, és expulsada de viles i ciutats com a perillosa; i tot home que desitja viure millor aprèn a confiar només amb si mateix i a prescindir d'ella"

"El món és dolent, i tot està perdut si dir la veritat està prohibit"