dijous, 6 de desembre del 2007

Tot sobre l’entrevista de Ràdio Palafolls a la Conxita (I)

Estimats lectors: com que transcriure l’entrevista sencera resultaria una cosa feixuga de llegir, n’hem fet un resum. En negreta destaquem les paraules de l’alcaldesssa. La resta són els nostres comentaris objectius.

Capítol 1: L’ACA

"L’ACA no pot fer una proposta ocupant un carrer que és de Malgrat". És clar que no! Només faltaria! Un carrer que és de Malgrat! A qui se li acut ocupar-lo! El que és habitual, en aquests casos, és recórrer a un poble veí. Podríem agafar, per exemple, un carrer de Tordera i portar-lo aquí a Malgrat. Però, i si els de Tordera no es deixen? La solució ens la donava la mateixa alcaldessa: "Ja veurem l’ACA com s’ho fa per fer un carrer dintre el terme de Malgrat". Si no pots ocupar un carrer que és de Malgrat, i a Tordera no te’n deixen cap, fes-te’l tu mateix. Però aquests de l’ACA no paren: "l’ACA s’ha posat en un berenjenal". No ens estranya que la Conxita denunciï que l’ACA "ha anat canviant de discurs": primer ens pensàvem que es volia posar a la riera, després resulta que vol un carrer i al final acaba en un berenjenal!


Capítol 2: La pasta

I ja se sap: arreglar un berenjenal val una pasta, i "no es pot gastar diner públic alegrement si no cal". Aquí cal aclarir que els devedés que fa l’Ajuntament sí que calen, i que els 5496,63 euros que ha costat el de la riera només és xavalla. Parlant de diner públic: el teatre auditori costarà setze milions d’euros.


Capítol 3: La mani

Per tot plegat, l’alcaldessa es planteja la possibilitat de convocar una manifestació: "Què volen, que ens manifestem? I que fotem 2000 persones al carrer?" Home: dues mil persones al carrer... Hauran de buscar un dia que no jugui el Madrid per la tele, o que no jugui a tennis en Nadal (que és del Madrid), o que no corri l’Alonso (que és del Madrid) o que no jugui la selecció espanyola (que també és del Madrid). Vaja, que ho tindran complicat. I, en qualsevol cas, "llavors ens escoltaran? O és que només s’escolten els que criden, en aquest país, i els que callen i donen arguments no?" Un dia vam intentar escoltar un que callava, ho vam provar amb el sonotone i tot, i no ens en vam sortir. Però és clar que nosaltres no som alcaldesses!

(continuarà)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

L'ACA no pot ocupar un carrer de Malgrat... i Malgrat pot ocupar una riera que és de l'ACA tot tapant-la i convertint-la en carrer.

En un altre poble... dels comentaris que fa l'Alcaldessa en dirien manca de solidaritat interadministrativa... i en un altre, una mica més lluny en dirien... que és de pocavergonyes fer el que està fent.
Va Conxita, que tu ja et podràs fer la casa.. deixa que els altres disfrutem la riera com ens agradaria!

Anònim ha dit...

Ja n'hi ha prou d'aquest color no¡

Anònim ha dit...

Quanta raó que tens anònim 20:03, ja ni ha prou de tant color gris ciment promogut per grisos servidors amb encara més grises intencions. Volem VERD i en volem molt i fins que ens el donin no callarem, m'entens, o necessites una ampliació del concepte?

Anònim ha dit...

Conec uns quants malgratencs i puc afirmar que una de les persones més cridaneres és la nostra Conxi... com pot voler donar-nos lliçons. Estem assistint als darrers actes d'una alcaldessa que ha perdut els papers, el nord, la credibilitat i l'estima -si mai l'ha tingut- dels seus conciutadans. Tot plegat ben llastimós.

Anònim ha dit...

ciment, ciment, veig moltes pistes de petanca moltes, per tots els petanquerussss. volem un camp de cols.

Anònim ha dit...

ens aquests moments em fa vergonya que una persona com ella ens representi. com pot fer aquestes declaracions¿?