dimarts, 2 d’octubre del 2007

Houston, tenim un problema

Plànol de Malgrat de Mar de 1999:


Ampliació de la zona marcada (més o menys):


Ampliació del text assenyalat:


Ara resulta que Malgrat i Castelldefels són pobles bessons! I nosaltres que no ho sabíem! Que en vivim, d'enganyats! És més: són bessons d'un sol òvul fecundat, perquè, pel que es veu, són ben idèntics. Quines coses! I se'ns acut: hi ha d'altres pobles o ciutats bessones al món? Ciutats tan boniques com París, Londres o Sant Feliu de Llobregat tenen la seva bessona? Quin nou negoci per a les agències de viatges! I espera't: hi ha ciutats trigèmines o quadrigèmines?
O potser el que passa és que Malgrat i Castelldefels són pobles clonats. Tot i que ens estranya una mica: hi ha pobles més bonics a clonar, no? O és que era un experiment?
En qualsevol cas, com està l’arbreda de la riera de Castelldefels? Cal anar-hi a fer una acampada?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Finalment s'ha descobert quin era l'agermanament secret que en forma de rumor tothom sospitava, ara ja podem fer l'intercanvi oficial de presents i signatures que tant magne acte mereix amb aquesta bonica població paradigma del que no ha de ser i és, lamentablement, el turisme. Anem a més, agermanem a tope! Visca la disbauxa del totxo, amunt parets, trinxem-ho tot i que la bacanal no pari!!!

--És el Socialisme, burro!

Montse ha dit...

Si debem estar agermanats, sóm com bessons, i nosaltres sense saber-ho!!!!

Anònim ha dit...

Si voleu saber més sobre el motiu de l'agermanament podeu clicar l'enllaç (http://www.amics21.com/laveritat/133.htm) i veureu que el rerefons comú a ambdues poblacions és la riera, si si, tenen una bonica riera coberta de ciment "Riera dels canyars" i que la població ha rebatejat amb el nom de "Riera de les merdes". Som com dues unitats de destí en l'universal.