dimarts, 16 d’octubre del 2007

Torna el NODO



"...I serà aquesta qualitat la que ens permetrà assolir un renom important de la vila de Malgrat de Mar en el món musical." (Conxita Campoy i Martí, alcaldessa de Malgrat de Mar; fragment de la presentació del programa de la "Tardor de música")

9 comentaris:

Anònim ha dit...

he rigut molt....bravíssimo!

Anònim ha dit...

Senzillament sensacional el reportatge, en el cas que existís un certamen de video-reportatges, el teu, Mosca, de segur que seria "Pilona d'or". M'el guardo a la meva carpeta de joies Malgratenques. Segueix així, no paris!

Montse ha dit...

Molt bé, igual que el NODO, hem de guardar aquest video, pels nostres records.

Anònim ha dit...

Jo també he rigut molt, estic d'acord que s'ha de guardar, quan estiguem estresats, cansats, l podem veure i millorarem d'estat d'ànim. Riure és una bona terapia.

Anònim ha dit...

no li veig la gràcia, sincerament. només veig unes persones fent una activitat que els agrada i gaudint de la seva afició. suposo que bona gent que s'han pagat un viatge a malgrat per passar uns dies tots plegats `participan en un esdeveniment que a ells els agrada i que el Consell Municipal de Turisme de Malgrat ha recolçat ( recordeu lo de la participació). la veritat, entenc que no us agradi això de les bandes (potser per desconeixemt, perquè no és cert que no hi hagi tradició al nostre país: Catalunya. Aneu a la zona de les terres de l'Ebre i veureu que cada poble té una banda municipal). però vaja. jo entenc que no us agradi, però d'això a ridiculitzar unes noies que fan el que volen i uns músics que s'han de passar moltes hores d'assaig per sortir amb la seva banda, doncs no té gràcia.no volen ser un poble acollidor?

Anònim ha dit...

La tradició de les bandes de l'ebre cap al sud és una altra cosa.
Recordo estar al nord-est del principat.

Anònim ha dit...

Sabeu si a l'ajuntament regalen rodes de molí?

Anònim ha dit...

i això? no entenc la pregunta

Anònim ha dit...

Xaranges i nenes desfilant... en format rodes de molí, extraordinari!