dilluns, 29 d’octubre del 2007

La dificultat d'arribar al final

Una pregunta -de les difícils- d’en Creus a l’informatiu dedicat a la Plataforma:

En relació a això que diu en... en... en Paquito evidentment eh... tota aquesta gran... eeeeh... bé, tota aquesta gran... discussió que hi ha hagut des de... des de l’inici, arribarà un moment que s’arribarà a un punt i final, que s’arri... que s’arribarà al final... de... d’aquest trajecte. Tant si al final, si s’escolleix un projecte o s’escolleix l’altre, és una cosa que... que bé, arribarà doncs aquí, a un final, Joan?

Li ha costat més arribar al final que a un tren de rodalies de la RENFE! Serà que l’home va de bòlit ara que també exerceix de secretari de l’alcaldessa? Fixeu-vos què li va dir la Conxita, l’altre dia, al programa “Línia directa”, responent a una oient que demanava sobre la nova antena de televisió:

“Me comprometo que demà aniré a... -Creus, fes-m’hi pensar- a l’Ajuntament, mirarem exactament el dia, i que ho pogueu sapiguer-ho perquè pogueu canviar l’antena...”

7 comentaris:

Anònim ha dit...

el señor toni fernandez es veu que té poca a l'institut i ara se dedica a fer blogs a internet insultant la bona feina del psc.

Mosca Collonera ha dit...

Ai, Toni Fernandez, Toni Fernandez, que n'arribes a ser de dolent, que fas poca (?) a l'institut! Si et veiem et renyarem!

Anònim ha dit...

mosca, ets la millor!! aquest bloc és divertit, fresc, i sobretot gens insultant. si no et saps agafar les coses amb humor, serà que et pica, anònim de les 11:10.
neus.

Sentinella en vetlla: ha dit...

Un altre que somia...
Mosca, quantes coses ens hem d'escoltar...

MALGRATOT ha dit...

Ui, ui, ui!, aquesta gent se sent atonyinada, valents com son, ara entren en la difamació a les persones. No saben ni riure. Penos!

Anònim ha dit...

A quina bona feina del psc fas referència, pots citar-ne alguna que sigui bona dels últims quatre anys?, anònim 30/octubre/2007 11:10

Anònim ha dit...

Al comentar-hi de les 11:10h: em sembla que no saps ni de qui parles, de Toni Fernández a l'Assamblea que jo sàpiga no n'he conegut cap. Millor que tornis a assessorar-te, perquè ni Toni's Fernandez ni ningú a insultat al PSC, que maco dir aquestes paraules en l'anonimat, com dic sempre, recurs fàcil "insultant la bona feina del PSC", com si la resta estiguessim anant contra el poble i féssim mala feina. Torna a l'institut.