dimecres, 24 d’octubre del 2007

Lliçons de democràcia

Més declaracions de l’alcaldessa a Ràdio Malgrat: "Si accepta vostè [es refereix a l’ACA, uns que abans eren amics seus] una moció per minoria (...), ara també accepti aquesta minoria, o aquesta majoria, digue-li com vulguis".
Doncs la Pepita diu... (últimament diu moltes coses, la Pepita, deu voler fer campanya per a la nostra enquesta i arribar a alcaldessa. Si de cas, voteu-la una mica a veure si calla uns quants dies.) Com anàvem dient, la Pepita diu: "Doncs jo, si mai arribo a manar, a la majoria li diré maionesa, i a la minoria, minipímer."
Vaja, que si la Pepita fos l'alcaldessa, en un cas com aquest hauria dit: "Si accepta vostè una moció per minipímer, ara accepti aquest minipímer, o aquesta maionesa, digue-li com vulguis".

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé si us haveu adonat però en aquestes mateixes declaracions ens ha demostrat que o no sap sumar, o que en uns dies Malgrat a crescut molt. Perquè diu que te 17.000 habitants al seu costat i si sumem les 5.000 signatures i a més tots els menors de 18 anys al menys arribem als 30.000 habitant.
Quanta gents que som a Malgrat i no ens haviem adonat.

Anònim ha dit...

Que trist, tenir una alcaldessa que no sap que significa majoria, que no sap sumar, una de les primeres operacions que s'aprenen a l'escola, així anem.
Penseu en la frase d'Alfonso Guerra i després penseu en Malgrat. aclariment, hem refereixo a qui es mou no surt a la foto.

Anònim ha dit...

Mosca, tu que ets una persona bregada en investigacions profundes, podries investigar, potser a traves de la senyora Pepita, quina és la simptomatologia de la menopausa? ho necessito a efectes de situar les actuacions de certes persones de certs pobles de la Mediterrània occidental. Agrairia la teva dedicació i resposta al tema que plantejo. Gràcies mosca i endavant amb les teves brillants tesis.

Anònim ha dit...

quin paper més trist el de la mérida i en puignou... i l'endemà de bon matí, la conxi ja està despotricant amb arguments infantils de nens de p-3.
senyors i senyores regidors i regidors del PSC: teniu veu? teniu opinió? teniu personalitat?

Anònim ha dit...

no cal tenir veu ni opinió si tens un bon sou.

Anònim ha dit...

un respecte per la mainada de P-3