dijous, 4 d’octubre del 2007

Valoració de la Setmana de la Mobilitat

En aquests de l’Ajuntament se’ls ha de dir tot. És que no tenen iniciativa (bueno, sí que la tenen, però a l’oposició). Llegim al web de l’Ajuntament que la Regidoria de Medi Ambient, valorant la Setmana de la Mobilitat, lamenta la poca participació en alguns actes dirigits a la població adulta. En canvi, sembla que a les escoles hi ha hagut una bona acollida. La regidora Mérida ho justifica així: “No hem esperat que els nens sortissin al carrer, sinó que els hem anat a buscar i hem plantejat a les escoles fer activitats dins l’horari escolar”. Doncs aquí ho tens, Maria Lluïsa! No esperis que els adults surtin al carrer! Vés a les fàbriques a buscar-los! I als comerços! I als bars! Agafa, per exemple, tots els treballadors de la Henkel, en horari laboral, i porta’ls al carrer del Carme a fer murals! Ja veuries, com xalarien! I quin èxit que seria!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Els mateixos que han elaborat i aplicat el pla de mobilitat, més pròpiament dit d'immobilitat, ara pretenen explicar-nos les virtuts de viure en un embús constant amb l'argument de la disminució de l'accidentalitat i de la seguretat. Els mateixos arguments, aquests últims, els han utilitzat per l'afer Feliciano i aconseguir així l'abocament massiu de ciment per a major gloria de les operacions especulatives que se'n deriven.
Ens prenen per lelos totals i potser amb motiu veient la poca capacitat de resposta dels recontraciutadans.

Anònim ha dit...

Jo m'hi apunto!!

Anònim ha dit...

jo soc un treballador de una de les fabriques de la Pomareda i si la Mèrida vol fer-nos una reunió amb hores laborals jo estaré encantat.
amb hores laborals eh?, com les escoles.

Anònim ha dit...

home! els nanos pobrets no tenen més remei. si la profe els porta a fer murals, doncs a fer murals, no? altra cosa som els grandets que pensem, si tu fas un pla sense demanar-me opinió, doncs ja hi aniràs tú solet als actes, no? si tens un cosell de medi ambient i només ens reuneixes per explicar-nos tonteries i lo bé que ho feu tot, doncs ja t'ho faràs, no?.