dissabte, 6 d’octubre del 2007

"No se n’enteren"

La Pepita ens diu: "Aquests de l’Ajuntament no s’enteren de re. Hi ha un aplec de la sardana, i ni idea, tu! Hi ha un correllengua, i no en saben ni fava. Hi ha una assemblea, i ni te cuento! O no s'enteren de re o van de bòlit i necessiten reforços. Vegeu, vegeu les activitats pel cap de setmana que anuncien a la web!"
I afegim nosaltres: que en té, de raó, la Pepita! Si acabes d’arribar de la Patagònia i vols sortir de finde, et quedes in albis!

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina raó té la Pepita, tenim uns governants que no ens mereixem, quantes coses fan per nosaltres i no els fem cas.
Bé, ara, sense conya, tenim un ajuntament autista? S'equivoquen de setmana i, les úniques activitats del poble segons ells, són foranies, sembla ser que les autòctones no els interessa, quina vergonya, hauríem de començar a despertar, hauríem de dir prou, encara que sigui simplement, perquè, a diferència de les que no existeixen per l'equip de govern, les paguem amb els nostres impostos. Jo dic prou, s'hi afegeix més gent?

Anònim ha dit...

Autistes profunds sí però no tontos, el Dr. Puignou l'amo de la web municipal sap bé el que es fa, tot és per seguretat ciutadana, si es produeixen aglomeracions per excés d'informació poden derivar en aldarulls populars, qui en serà aleshores el responsable?

Seguretat per sobre de tot!

Anònim ha dit...

Mireu fins a quin punt és l'autisme de l'Ajuntament que fins i tot col.laboren en aquests actes, donant suport logístic en el correllengua i a l'aplec de la sardana. El vermut de l'arbreda, perqué no han gosat que sino també els hi serveixen el vermut, per fer l'acte.

Anònim ha dit...

No és autisme.. per ells només són activitats de l'ajuntament les que ells organitzen. Aqui, queda un cop més pal·lès el fet de que el poble va d'una banda i l'Ajuntament per un altre; i més pal·lès encara qui és qui busca la separació.

Anònim ha dit...

Crec que insultant tampoc es pot arribar enlloc.

Anònim ha dit...

Que bo, que bo, ara resulta que tenim un Butlletí Municipal, una web Municipal i un 107.04 Municipal que només estan al servei de les xarangues de l'amo i que no s'utilitzen com a eines de convivència sinó de fragmentació ciutadana. Algú sap quin nom rep aquesta actitud consistorial?

Anònim ha dit...

resposta: la maté porque era mia?

Anònim ha dit...

Per què no us feu aquesta pregunta? Malgrat, cada vegada tinc més clar, que el nom del poble l'hi escau molt.

Anònim ha dit...

ràdio malgrat ha retrasmés l'aplec?

Anònim ha dit...

No pas.

Anònim ha dit...

compro pa

Anònim ha dit...

per què ràdio malgrat no ha retransmès l'aplec? per què la web de l'ajuntament no ha informat del correllengua ni de l'aplec?

Anònim ha dit...

Per demostrar des de el cap i cassal un cop més -i no feia cap falta- el seu nivell d'inutilitat en qualsevol cosa que no sigui apujar-se el sou, by the face, i auto-aclamar-se com els únics posseïdors de les veritats absolutes.
Com els Bordons, son absolutistes i buscaraons!

Anònim ha dit...

que penseu de la gent que hi havia a l'aplec? jo vaig veure molt poca

Anònim ha dit...

Segons la policia monocipal n'eren 800.000, i molts vinguts de l'espai exterior i equipats amb esperdenyes.

Anònim ha dit...

bufonaire... es nota que tens molta compatencia i et paguen poc... estas traumatitzat.... no pateixis home (perque ets un home) que ...... fer riure tambe es bo

Anònim ha dit...

8 / octubre / 2007 20:22 si, tens raó, és millor fer riure que fer pena com fan molts dels que pretessament son seriosos i competens.
Siau!

Anònim ha dit...

es estrany que el nostre flamant càmera de la policia local no gravés l'aplec, era una important concentració de persones prop de la caserna amb estris perillosos. igual s'amotinen barretina en ma i tenim disturbis i alderulls.

Anònim ha dit...

mosca collonera un dia no massa llunyà podràs parlar del 107.4?

Mosca Collonera ha dit...

En prenem nota, oient de ràdio malgrat