dimarts, 23 d’octubre del 2007

Ràdio Malgrat, "la seva"

Escoltem l’informatiu local i comarcal de Ràdio Malgrat d’avui dimarts a les set de la tarda. Les notícies més destacades que passen al nostre poble són: que d’aquí a quatre dies s’inaugura la llar d’infants “Els Fesolets”; que aquest mes d’octubre tornen tres programes de Ràdio Malgrat i s’entrevistarà un exfutbolista; que l’associació de diabètics de l’Alt Maresme va organitzar ahir una conferència sobre l’ull diabètic; i que l’associació de dones de Malgrat organitza una sortida per anar a veure l’espectacle “Mamma Mia” d’aquí a dos mesos.

Tooooooouma informatiu!

No haurà pas passat res més, ahir al vespre o avui? Nooooooooooo!
No hi va pas haver ahir a la nit cap assemblea per parlar de cap projecte? Nooooooooooo!
No hi ha hagut pas cap declaració de l’alcaldessa dient que no i que no i que el projecte és una barbaritat i que no i que no? Nooooooooooooo!

És estrany, perquè un que ho ha sentit ens ha dit que els informatius de Ràdio Palafolls avui no parlaven gairebé de res més que no fos d’assemblees, projectes, rieres i Can Felicianos. Estan bojos, aquests palafollencs!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

quina creu en creus! prefereixo les creus de terme.

Anònim ha dit...

El "paio" aquest es una titella manipulada i articulada desde la casa gran que a traves de la censura mes vil i roent ofereix a la seva jefa nomes el que ella vol escoltar...
tornem a la dictadura mes salvatje de la informacio publica i de "interes general"

IMPRESENTABLES!!!!!

que trist que ens assavantem de les noticies per altres mitjans que no son del poble

MANIPULADORS INFORMATIUS SENSE ESCRUPULS!!!!

on es la transparencia informativa aquesta poblacio?

un farsallet, pedra al coll i a la pilona

fins quan hem d'aguantar? diguem prou collons!!

Anònim ha dit...

Prou!
I que corri pel poble aquest PROU!
Que els innocents coneguin com funcionen les coses, que algú els expliqui el butlletí informatiu, que els hi expliquin el nou projecte, que els hi diguin els diners que es gasten en informes inútils, i que sàpiguen on viuen!
Utilitzem el mitjà d'informació més vell! Els safarejos, el corre-llengua, el boca a boca!

Anònim ha dit...

Jo segueixo la informació de Malgrat a través de "Le Monde Diplomatique"... Ja se sap que per saber què passa a casa t'has d'informar amb el que diuen a fora.


Enric

Mosca Collonera ha dit...

raspberri: entenem que quan dius "un farsallet, pedra al coll i a la pilona" no ho fas amb voluntat homicida i/o terrorista sinó que s'ha d'entendre en sentit figurat, i que no et refereixes al sr. Creus com a persona humana sinó al professional (?) de la informació (?) que treballa a Ràdio Malgrat. Vaja, que dius "un farsallet, pedra al coll i a la pilona" com qui diu "vés a cagar a la via", que no vol dir que ningú hagi d'anar a fer les seves necessitats al costat d'un tren, o "vés a pastar fang", que no obliga a ningú a emmerdar-se les mans, o "Vés-te'n a Ràdio Santa Susanna" (i quina culpa en tenen, ells, pobres!). En definitiva, que el que expresses és el teu desig que el titella se'n vagi a fer la seva feina informativa (?) a un altre lloc. Si no fos així hauríem de retirar el teu missatge, cosa que ens sabria greu perquè dius unes quantes veritats

Anònim ha dit...

mira que n'hi de mocas collon-eres al blog