dimarts, 20 de novembre del 2007

Adéu a les acàcies

Ara que el PSC ha pactat amb el PP, ja podem anar dient adéu a les acàcies invasores, al·lòctones, malaltes, podrides, perforades, plenes de fongs i de tèrmits, inclinades, descalçades i moltes altres coses, cap de bona, pobretes, de Can Feliciano.
Però ens queda el consol que després d'enformigonar hi replantaran espècies autòctones. Potser seran com aquests exemplars que podem veure al passeig de mar. Segur que deuen ser autòctons: altres mèrits no els sabem trobar.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No tengáis ningún miedo que el sr. Tagua a prometido defender los árboles a capa y espada y lo plasmo en el paco de gobierno olvido especificar que árboles sobrevivirán los de santa rita o de la zona industrial.

Os voy a dar mi más profundo pésame por los árboles y el movimiento que ha su edad y sin palabras consiguieron unir a la mayoría de un pueblo busquemos otra causa para que nos conduzca a obtener un gobierno que nos merezca.

Fuerza a todos.

Anònim ha dit...

ja ans a trait més cops

Anònim ha dit...

bé, el sr. Tagua és el que és. És el rei de la comèdia. Ell mai no ha estat, sempre és un altre del partit que ho ha fet.uffffffffffff

Anònim ha dit...

jo em quedo amb l'escombretis de wàterus, magnificus!

Mosca Collonera ha dit...

Hem suprimit un comentari anònim perquè ens ha semblat que s'insultava, i sense cap mena de gràcia, a una tercera persona; a més, el comentari estava tan mal escrit, que l'anònim gairebé s'insultava a ell mateix: com es pot ser capaç de perpetrar una tal salvatjada lingüística!

Anònim ha dit...

I quina gràcia que tenim en aquest poble per plantar i mantenir arbres.
Anem de medalla olímpica!