diumenge, 18 de novembre del 2007

Sopar gratis i no cal dur truita

L’Ajuntament, animat per l’èxit del seu DVD -dels més vistos últimament a YouTube-, en prepara un altre. I molt més ambiciós. Perquè això del pacte del PSOE amb el PP a Malgrat, es veu que a Madrid no ho veuen clar -en Rajoy i companyia, no ho veuen clar.- I la Conxita els vol convèncer. D’aquí aquest nou DVD. Sembla que aquest cop sí que hi sortirà l’alcaldessa, però li fan falta extres, perquè ella vol sortir acompanyada de gent guapa. Vaja, que faran un càsting. I com que estan picats amb això de la truitada popular de la Plataforma "Salvem la riera de Malgrat", que es veu que ha tingut un èxit apoteòsic (tres-cents assistents segons l’organització, deu mil segons la Policia Local), corren rumors que convidaran a sopar al Cortijo -es nota que van granats- a tots els assistents al càsting que jurin sobre el Sagrat Butlletí Municipal que no han participat en cap mobilització de la Plataforma o que ho han fet i se’n penedeixen i no ho tornaran a fer mai més. Qui, a més a més, pugui afirmar sense envermellir que li agrada la font de la plaça de missa, tindrà també carajillo gratis i una frase a la pel·lícula. Si en són, de la gresca, aquests de l’Ajuntament!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquests de la policia... no els hi fem gaire cas... Ja se sap que són uns exagerats... 10000 persones. Que va!!! És com dir que l'ocupació de l'arbreda va ser violenta, o que hi havia nens armats.

Montse ha dit...

Si i el dimecres, seràn gassificats, en el judici, i les amenaces continuen...
No us espateu que només és un judici de faltes, i serà absolutòria, només heu de pensar que d'una querella criminal, ha quedat en faltes, espero que l'Ajuntament quedi retratat com el que és, una dictadura.