dilluns, 19 de novembre del 2007

"Ai, que és maco!"

Fa deu dies, escoltàvem el ple de l'Ajuntament i de cop i volta sentim que la Conxita diu a en Las Heras: "Ai, Déu meu! Ai, que és maco...". I en aquest moment ens va passar allò que diuen que en un segon et vénen mil coses al cap, i el que ens va venir al cap va ser que l’alcaldessa li llançava floretes a en Las Heras, vam pensar "honradament" -com diria la Vega- que a l’Ajuntament es vivien uns moments romàntics, que d’això se’n parlaria més que del "cessament temporal de la convivència conjugal" de la infanta ploramiques i el Marichalar -que nosaltres, aleshores, ja ho sabíem, això de la separació...- Però la Conxita va acabar la frase: "Ai, que és maco... veure els toros des de la barrera!"
I vam veure que la cosa no anava precisament de tirar floretes... Decebuts, demanem que es declari Malgrat població antitaurina.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

És obsessiu, despres va parlar de la puntilla. Sembla com si se se'n foti descaradament de sant Pere i de qui el vetlli!!!

Anònim ha dit...

els del govern, que facin la feina, que s'espavilin! per això cobren

Anònim ha dit...

L'oposició també cobra. Ho dic per si algú encara no ho sap.

Anònim ha dit...

compares el que cobra el govern i l'oposició? com deia la botella, "las manzanas deben mezclarse con las manzanas, y las peras con las peras"...

Anònim ha dit...

els de l'oposició ja la fan la feina, i no es queixen, que sense eines, deunido lo que fan