dimarts, 6 de novembre del 2007

"L'ensenyo per la ràdio"

Paraules de l'alcaldessa Conxita a Ràdio Malgrat, fa cosa de deu dies, al programa "Línia directa":

"Però me vols parlar de la riera o vols parlar del meu caràcter? Perquè si vols parlar del meu caràcter l’ensenyo per la ràdio, també, perquè el que em coneix me coneix i el que no em coneix no em coneix."

Què deu voler dir, amb això d’ensenyar el caràcter per la ràdio? Marranades no, sisplau! Es comença ensenyant el caràcter i s’acaba ensenyant...

I sobre tanta repetició de "coneix", ens preguntem: es refereix al "coneix de la suert"? O al "coneix" Bugs Bunny?

Ambdues qüestions ens preocupen.

4 comentaris:

MALGRATOT ha dit...

No et preocupis més Mosca, els que la coneixen bé diuen que no hi ha res a fer per recuperar el que en queda, si es que en queda quelcom, després de l'última nit electoral, el "subidón d'egocentrisme sofert va fer necessari que fins i tot els seus allegats més íntims tinguessin que allunar-se d'ella per mirar-la. Coneixent com coneixem el coneixement que aquesta insigne dama traspua, humilment reconeixem que el coneixement que se'n despren, nomès ens apropa al desconeixement més absolut del coneixement essencial de la persona. ufffff!

Anònim ha dit...

ein??

Anònim ha dit...

el subidón diuen les males llengues que hi eren va ven ir després del bajadón que va tenir quan per un moment les dades feien ballar un regidor. es veu que una mica més li dona un cobriment de cor. pobre, és molt abnegada.

Anònim ha dit...

Tots aquests comentaris demostren i els que la coneixen bé, saben del que parlo, que la Conxita no és com la pinteu. El traspúa com dieu és encara una mala digestió. Apa siau!