dissabte, 10 de novembre del 2007

Un ple com una casa de pagès: breus (I)

· Veient els pobres resultats del ple anterior (un 0,23 % de "share"; vegeu l’entrada "Un prodigi de loquacitat"), la regidora del PP Ana Vega es va desmelenar amb una intervenció, a propòsit dels pressupostos, de 5 minuts i 46 segons, que fa miques totes les estadístiques imaginables i per imaginar.

· En el seu ple de comiat, el regidor d’ERC Marc Monguilod va assolir el repte de formular tres vegades la mateixa pregunta i obtenir tres vegades la mateixa resposta de la regidora Carme Aubanell. Potser encara hi serien si no fos perquè l’alcaldessa va liquidar la qüestió amb un definitiu "l’han entès, lo que ha dit? Perquè si no els hi explico jo!" I tot i que sigui un element secundari, us direm que la pregunta es referia a la supressió del casal d’hivern.

· Ho hem de reconèixer: si un ple és un western, la Conxita és en John Wayne.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

I si el ple de la pregunta tres cops repetides per en Monguilod fos una peli del "vaine", aquesta seria "el dia más largo del siglo" jajaja!

Anònim ha dit...

marc, bona feina! llàstima que passen de tot.

Anònim ha dit...

Per que no dediqueu el vostre temps a millorar la vostra autoestima que és molt trista haver d'escriure i menysprear a la gent des d'un bloc anònim on vosaltres podeu gestionar els comentaris que apareixen ningú no hauria de calcular el temps que quem | varem dedicar cada política a les nostres repliques sinó hauries d'avaluar-nos pel nostre poder de decisió o estan els arbres per la intervenció de 0,3 per cent aquesta va ser suficient i satisfactòria per a tots vosaltres pus les dedicions que prengui en transcurs d'aquesta legislatura seran sempre sota el mateix criteri de honradesa i frustració com la que prengui per la pressió popular.

Anònim ha dit...

Va ser una intervenció llarga per que va fer un resum llegit que algun col·laborador seu va escriure-li. De haver fet una improvisació segur que no hagués superat els 46 segons, tota una gran marca. Per avui prou!

Anònim ha dit...

això deu ser en el teu cas. En Marc té prou personalitat per dir i escriure's el quècregui convenient. No insultis la intel·ligència.

Anònim ha dit...

Ai, ai, ai, Marta!, no confonguis en Marc amb l'Anna Vega com sembla que has fet.

Mosca Collonera ha dit...

anònim de les 18:21: no acabem d’entendre el que dius. No sabem si és que escrius en català antic o imites l’Ulisses de Joyce. El teu intent de fer-te passar per un polític no cola.