dijous, 29 de novembre del 2007

"Se m'enfilen del màstil"

Un moment estel·lar de l'últim ple de l'Ajuntament:
Hi ha unes quantes seqüències que ens criden especialment l'atenció:

· "No us poseu al barco que es pensaran que és una manifestació". Un que hi entén ens ha explicat que aquesta gent del barco, a més del servei d’extracció de sorra, fan el servei de manifestacions en alta mar. Perquè, és clar, si et vols manifestar per un arbre, vas caminant o amb moto allà on hi ha l’arbre; però si et vols manifestar per un llobarro, què fas? Te n'hi vas nedant? No cal: aquests del barco t’hi porten. És bo de saber.

· "Com us vegin a vosaltres segur que no us deixen pujar". I és que aquesta gent de l’oposició es veu que van una mica deixats. Fins i tot n’hi ha un que porta barba. I així ja se sap que no es pot pujar a un barco d’aquests: la Conxita hi va anar amb vestit de còctel i talons, que ella sí que en sap, d’anar pel món!

· "Se m’enfilen del màstil". És ben sabut que els regidors de l’oposició últimament estan que s’enfilen per les parets. I això quan no s’enfilen a un arbre! Vaja, que hi ha tendència a enfilar-se. Diuen les males llengües que per la Festa Major aquesta que ve tots els de l’oposició es vestiran amb mallots i faran algun número de circ imitant l’Spiderman. Deu ser per això que la Vega ha deixat l'oposició i s'ha passat al govern. Honradament, que diria ella, creiem que això d'enfilar-se no deu ser el seu fort.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta senyora últimament té experiències molt negatives i que li provoquen efectes molt adversos. Despertar-se i preguntant-se "quants arbres plantaré avui" és un clar indici d'haver dormit molt malament, si a això i sumem els mals de ventre confessats en el ple de l'arbreda, més la forma d'entretenir-se i passar-ho bé -mirant com un "barco" canvia sorres de lloc-, aconsellaríem a la senyora en qüestió, que demanes hora a algun curandero, si pot ser en Piga, per això d'usar els serveis locals, i entre en Piga i tres dotzenes de jaculatòries en castellà, això sí, abans d'anar a fer pipi, segur que recuperarà de nou tot l'equilibri perdut perpetrant el càrrec que l'ocupa a malgrat de molta gent.

Anònim ha dit...

Vols dir que no viu en un món virtual?

Anònim ha dit...

jo crec, que la vega, amb mallot de spiderman i dalt de un arbre, realment fa por. potser per això s` ha passat al govern, perquè axís no la veiem amb aquest modelet.

Anònim ha dit...

Pensava que els Plens eren molt aburrits pels oients de ràdio Malgrat i veig que no.
Si teniu la santa paciència de escoltar tots els Plens, de moments estel.lars ni han a cada Ple.
gràcies pel vostre humor.
teresa

Anònim ha dit...

Sort que la Conxita no es un home.. sino aixó de que se li pugen al mastil sonaria malament...

Anònim ha dit...

No heu entès res de res, ella el màstil el té invertit, en negatiu, cap a dins. Se m'entén?
Un estrany fenomen de la natura, una mutació rierenca. Podríem dir-ne també, una anormalitat d'allò més anormal.

Anònim ha dit...

tu segueix enfotentte i després que la teva doneta vagi a demanar subencions per fer llibres a l'ajuntament

Anònim ha dit...

10:19h: 1.- No tens ni idea de qui fa el bloc. 2.- És una amenaça?. 3.- En nom de qui parles, de l'equip de govern de l'Ajuntament? si és així ho hauríem de saber, perquè potser ha canviat la normativa per demanar les subvencions i ara si ets pilota i dius que si a tot, en reps. En quin punt de la normativa local ho trobem? és que no el trobo.

Mosca Collonera ha dit...

tic...tic...tic...
detectat esbirro... detectat esbirro...
tic...tic...tic...
identificació: anònim (tipus habitual)
data i hora: 2/desembre/2007 10:19

(Estem provant el nou detector d'esbirros, en fase experimental. Quan el tinguem perfeccionat el comercialitzarem.)

Anònim ha dit...

No tinc paraules per dir el que penso de l'anònim de les 10:19. No entenc com hi ha gent hagi pel mon, amb aquesta mala llet, amb aquestes ganes de tocar allò que no sona sense tenir ni idea de res. És increíble!

Anònim ha dit...

La doneta es la senyora del germa d'una regirora socialista que treballa a l'ajuntament a les brigades i que va anar a demanar la subvencio per un llibre que havia escrit? Ah! i que per cert, tambe te el seu cunyat a les brigades com a cap de serveis!

Poseu noms que si no, no m'hi aclaro!

Anònim ha dit...

no cal qte t'hi aclaris. Tota la familia està col.locada a l'Ajuntament

Anònim ha dit...

Quina familia esta colocada? la del nou regidor.. la d-ex de medi ambient? el que els hi ofereix el local per el PSC i treballa de bidell? l-agent civic del bigoti? tots els que els hi canten les gracies i els prometen amen??????

caldria fer un arbre genealogic...