dimecres, 14 de novembre del 2007

Ja tenim DVD!

Quina decepció, el DVD de l’Ajuntament! Però si no surt la Conxita! Que no n’havia de ser la protagonista? Realment, el director que ha fet això no en té ni idea. Ni guanyarà cap Oscar. Amb tot el talent que hi ha dins l’Ajuntament i no aprofita ni Conxites ni Valentins ni res!
Tot i així, al DVD hi ha detalls que no estan gens malament. Està bé que es parli de les “innombrables riuades al llarg dels anys” que ha provocat la riera. Tots recordem les quatre de l’any passat, amb aquella bonica imatge de la Conxita sortint amb barca del balcó de l’Ajuntament. O les vuit riuades del 2005, quan l’escola Fonlladosa, un matí d’abril, va despertar a La Pilona (la pedra, no la llibreria). I això per no parlar del 2003, que hi va haver riuada dia sí dia no, que van estar a punt de fer la Copa Amèrica de vela al nostre poble.
També ens ha agradat veure aquella imatge de la riera de Canet enformigonada i plena de grafittis. Quines ganes tenim, tots els malgratencs/-enques, de tenir un gran calaix de formigó a Can Feliciano perquè el jovent hi foti pintades de banda a banda! I que quan baixi l’aigua, s’emporti la pintura i ens tenyeixi el mar de coloraines. Que contents estaran els turistes i els hotelers amb una tan espectacular visió!
I encara ens han agradat més aquells dos testos que posaran a Can Feliciano, aquells que en el DVD surten del terra sense que t’ho esperis. Creiem, però, que aquest efecte només l’haurien de fer els diumenges i festes de guardar: cal estalviar energia i tant de puja i baixa segur que costa un ronyó de la cara. I, és clar, haurien de senyalitzar-ho: no sigui que algú s’hi foti de lloros.
Per altra banda, no ens ha acabat de convèncer això que al costat del calaix de formigó hi vulguin posar vegetació de ribera per fer un passeig fluvial. Això no s’entén. Passeig fluvial? El que hi han de fer és un passeig industrial ben modern! Trobem que al costat del formigó el que hi escauria són fanals, reixats, escultures d’aquestes modernes de ferro rovellat i alguna màquina vella d’aquelles que hi ha a les rotondes.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Genial, encara ric de l'enfoc que has donat al tema, però alerta!, aquesta gent té males pusses i encara més, males intencions, si es treuen el morrió mossegaran al qui tinguin al davant, per tant, poca broma amb el tema riera i l'enfoc d'aquests seriosos senyores i nyors.

Anònim ha dit...

aixó només ho arregla una moció de censura

Anònim ha dit...

un veí del carrer riera pregunta si es posaran amarres per embarcacions un cop formigonada. es que té barca i quan baixi la potent riada s'estalvia de portar-la amb el remolc fins a mar.

MALGRATOT ha dit...

«Molts sabrien de parlar si aprenguessin de callar».
Alguns per molt que s'esforcen, diuen, no ho aconsegueixen ni ho aconseguiran mai, va amb el seu tarannà. I no vull dir noms, no vull dir noms!!!

Anònim ha dit...

Ara més que mai hem de donar suport als encausats,que tenen judici la setmana que ve! Dissabte a les 16h a les peixateries velles, per tal d'organitzar-nos. Com més gent siguem més gent podrà informar del projecte alternatiu, ja que no tenim mitjans econòmics disposem de la paraula. Recordeu: Aquest dissabtedia 17 de novembre: 17h xocolatada a can campassol i a les 20:00h truitada a les Peixateries (a fer truites!!!)

Anònim ha dit...

A tele-vèneto han passat el dvd de Malgrat. Ja he escrit a l'Ajuntament, a una tal sig. Campos --si scrive cosí?. He demanat hora per inscriure'm al cens coma resident i he demanat la concessió d'una llicència fiscal. Quan he escoltat això de passeig fluvial, m'he dit, és hora d'obrir una sucursal.

Enzo. Goldoliero Veneziano

Anònim ha dit...

podrem jugar-hi amb barquetes fetes de paper?

Montse ha dit...

Al final Malgrat semblarà Venècia, potser els hi volem fer la competència, jo m'ha punto a demanar permís per un gondola.

Anònim ha dit...

FElicitats per l'article! Ho has dit molt bé!