dijous, 10 de gener del 2008

Acudit

Un malgratenc va pel carrer i es troba la regi Vega i li demana:
- Com està, regi?
I la regi Vega li respon:
- Això li contestaré per escrit.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

És trist que una persona així estigui decidint el futur de tots. És senzillament impresentable.

Anònim ha dit...

Tres mienbros del PP esperando al sra vega para que saliera y mira que es grande la puerta, pues a salido por detras.
Loque mas meaguastado los pitos alos pertegas.
Estas muy mayor te saldra una ulcera.

Anònim ha dit...

la Vega no representa ningú més que a si mateixa que tingui la decència de no utilitzar unes sigles que no recolza un afiliat.

Anònim ha dit...

l'equip de govern està fent el ridícul i s'està posant el poble en contra. he sentit vergonya aliena. la vega, la mérida, l'aubanell, en valentín, en puignou... preguntats per la teresa verdaguer, la serra i en lasheras: NO SABE, NO CONTESTA. o ARA NO TOCA, o en fi... aquest és el nivell dels nostres representants i els que decideixen per nosaltres.

Anònim ha dit...

Com ha de ser, amb un parell!

EL ZORRO ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
EL ZORRO ha dit...

Que quedi clar per si alguna persona ho dubta, que el comentari que posa "Miquel", serà d'una persona que tingui el mateix nom que jo (homònim).
Tinc constància que hi ha persones a les quals els agrada confondre, prefereixo deixar-ho ben clar.

Anònim ha dit...

sembla mentida que una dona amb experiència i llesta com la conxita hagi optat per anar de braçet amb una persona que a banda del vot d´ahir no li aporta res, més aviat crec que ofereix una pobra i penosa imatge d´ella. realment, res a veure amb el pacte del passat mandat. com amínim es parlava i es deien coses coherents i amb arguments. la tipeja vega no sap ni contestar i li paguem 24000 euracos, dietes i postals a part.

Anònim ha dit...

Es sociata y como dice zapatero el cual no dice que esmas caro un tallat que el litro de gasolina, pues imagina quien es el expresident de gobert que te cafes a colombia?

Anònim ha dit...

el govern psc-PPC-CIU de laltra legislatura tenia un nivell que no es pot comparar amb el que tenim avui: un gobern aturat, desorientat i molt poc preparat. Soc molo pesimista en aquests anys que venen

Anònim ha dit...

Es evident que la Conxita no s´ha escoltat ningú i ha optat pel pacte que ella ha volgut. No sé si els altres estan gaire contents. REsulta molt trist que hagin hagut d´escollir lo pitjor del PP.ahir es va veure clar que son uns pixamandurries tots plegats.Aquest 4 anys no serviràn per res.