dissabte, 19 de gener del 2008

Resum del ple

Com que hem vist pels diferents blogs malgratencs que molta gent demanava d'escoltar el ple, us n'oferim un resum que, com sempre, està fet amb la màxima objectivitat, imparcialitat i altres acabats en "tat". Agraïm al Malgratot que ens hagi cedit imatges del seu arxiu històric.

17 comentaris:

Sentinella en vetlla: ha dit...

Gràcies!

mac ha dit...

es massa llarg i manipulat

Anònim ha dit...

A on ha estudiat per arribar a aquesta conclusió Cris te ho a dit l'Amant Tejedor.

Anònim ha dit...

El Tejedor esta como la ani i el xavi puestos a dedo.

Anònim ha dit...

Espaterrant, delirant, orgàsmic, son cinc minuts d'autèntic clímax amb propietats terapèutiques incloses i digne de constar en el futur museu de Malgrat per fer historia local de la de veritat.
Enhorabona i gràcies a tot l'equip que ho ha fet possible, regidors de l'oposició inclosos.

Anònim ha dit...

Em diuen que ahir a l'acte del PP a Malgrat estava abarrotao.
Abarrotat de peperos que venien amb autocar de molts llocs del país. No és la primera vegada. Quan va venir el Matas a Malgrat un autocar de 2 pisos va omplir el Centre Cultural
Ah!!!! per cert la nostra estimada i mai prou apreciada Alcaldessa també estava fent costat a la Vega.

Anònim ha dit...

Si l´alcaldessa treballa d´aquesta manera. Si cal anar als actes del PP, doncs si va i no passa res. Està clar. Són el mateix.

Anònim ha dit...

Cris, però si a tu t'agraden, pel que veiem en el teu blog, llargues i manipulades, de que et queixes dona?

Anònim ha dit...

Felicitats Mosca, no pensava que es pugues riure d'un acte de vergonya política com aquest Ple. Presenteu-vos a algun premi que el guanyareu!!

Anònim ha dit...

Quin govern tenim a Malgrat, Senyor!Ningú els fa passar una prova abans?

Anònim ha dit...

memorable !; precios document. Confiem que l'arxiver municipal el guardi i les generacions futures puguin comprovar com feien política dos partits de dretes i reaccionaris, com la política va arribar al seu nivell més baix i patètic en aquest ple del nostre ajuntament. Una alcaledssa que defensava a crits allò indefensable; una regidora del PP incapaç de respondre les preguntes, inútil fins i tot per explicar i raonar la seva opinió --en un lloc on està obligada a fer-ho, votant contra la paraula donada pel seu partit; dos regidors socialistes que no coneixen la normativa municipal de les àrees respectives...Dos partits reaccionaris, prehistòrics !

I a sobre mi vogliono coprire il fiume...! e le mie gondole ?

Anònim ha dit...

Nè puntelli nè innaffi né voi gru né niente di qualche cosa, il singolo cemento, il cemento i ma cemento, grigio quanto questa stessa gente

Anònim ha dit...

La VEGA diu en el acta pepero per ubri dit acta.SEÑORES COMO SOI NUEBA EN LA POLITICA Y NO SE MUCHO DE ABLAR EN PUBLICO PASO LA PALABRA AL SEÑOR VICTOR ROS.La VEGA hace muchos años que milita en el ppc aunque estuvo escondida esperando su oportunidad, y para poder ser concejala y cobrar los 2.400 del ala. Esta persona es una indeseable.

Anònim ha dit...

Van repartir "estampillas" amb les coses que havia de dir, "per escrit"

Anònim ha dit...

deixeu a la vega que no ente cap culpa di ca es el gomez

Montse ha dit...

Molt bona, això és una casa de barrets, encara que es varen dir moltes veritats felicitas a l'oposició.

Anònim ha dit...

el gomez alias marcelo es el conspirador y la vega es su conpinche,segun se comenta los 24.000 se los reparten a partes iguales. ojo marchelo que te estan sigiendo los de la tia de tu mujer.