dissabte, 12 de gener del 2008

Grans misteris malgratencs (II)

La regi Vega s'expressa amb contundència en el ple de dijous:

Així que la regi, queda clar, no ha estat entrevistada a Celobert. Aleshores ens preguntem: què és aquest document que reproduïm a continuació, extret del número 10 de l'edició malgratenca de la revista?


Estem desconcertats. Hi ha dues Ana Vega? O és una de sola però amb diverses personalitats, una que va als plens i una altra que atén els mitjans de comunicació? En aquest últim supòsit, estaria bé que una i altra personalitat es reunissin de tant en tant per posar-se al dia. O potser és que la regi concedeix entrevistes i no se n'adona. Vaja, que ho fa d'esma, com qui no vol la cosa, com qui menja xiclet. O, i esperem que no sigui el cas, potser la regi pateix alguna forma d'amnèsia...

De totes maneres, va saber sortir-se'n:


Molt bé, regi! Abans d'opinar sobre qualsevol escrit, cal haver-lo llegit! Quina lliçó, senyors! Quina lliçó! Encara no ens he pogut aixecar de terra de l'impacte!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

confiança, confiança, confiança, confiança.
sort que era el seu eslogan de campanya

Anònim ha dit...

el problema de la vega és que parla, parla i no sap ni de que parla ni amb qui parla. A banda que tot el que es xerra a l'equip de govern ho escampa després parlant més del compte per on va.

Anònim ha dit...

a) La periodista que ha fet l'article és un dels 150 pallassos que defensen coses estúpides, com acàcies invasores (tiru-riru-tiru-riru... sintonia de “En los límites de la realidad”), i no coses importants com la resta dels 17500 malgratencs que es manifesten diàriament davant l'Ajuntament per demanar millors salaris, abaixada d'impostos, moderació en els preus dels articles de primera necessitat, un CAP més gran, vivenda pels joves, atenció als avis, infraestructures necessàries pel municipi, etc, etc

b) La revista Celobert número 10 no ha existit mai, el que veieu a la foto es un muntatge d’un dels 150 pallassos que defensen coses estúpides com quatre merdes d’arbres que estan corcats i que no serveixen per a res. De fet la fotosíntesi a la zona de Can Feliciano no existeix, és un a recreació virtual d’un dels 150 pallassos que defensen coses estúpides com aquests arbres plens de corc.

c) La foto de la regi Vega que surt a l’article és un “robado” que li ha fet un equip de càmeres d’aquests 150 pallassos que defensen coses estúpides com acàcies invasores i corcs verds amb antenes.

d) Els talls de veu del ple, que podeu escoltar aquí, han estat editats en un laboratori secret que tenen els 150 pallassos que defensen coses estúpides..., ja que la regi Vega el dia del ple no estava a la sala. Fons creïbles diuen que es trobava a Raticulín (http://www.youtube.com/watch?v=8gWmTCY-zAU ) fent un curs accelerat de inserció laboral per quan arribin els 13 milions de naus espacials des del planeta Ganímedes, ja que s’hauran d’inserir tots en el comerç, hostaleria... I allà estarà ella, la super-regi Vega disposada a lliurar-los – per escrit – “l’empleu” supergalàctic en la supergalàctica vila on ja hi haurà cap pallasso que defensi acàcies invasores, perquè les acàcies invasores ja no existiran en Malgrat del Formigó.

e) Els lectors del Celobert són estúpids, perquè llegeixen coses que ningú no ha escrit, però no tant com els 150 pallassos que defensen acàcies estúpides i invasores, i no coses realment importants com... com... com...

f) La regi-Vega té un discurs ric, vibrant, ple de contingut i amb un vocabulari més brillant que en Cuní, el que passa és que a la sala de plens li van donar un micro que modificava el contingut de les seves paraules i la feia passar per política analfabeta municipal – un sabotatge del laboratori dels 150...

g) Pobra regi-Vega, que fastigós i dur és el món de la política per 24.000 € estúpids que li abonaran els 17.500 assenyats ciutadans de la vila juntament amb els 150 pallassos estúpids de les acàcies invasores.


Stupidíssim

Mosca Collonera ha dit...

Stupidíssim: olé!

Anònim ha dit...

"jo no m'ha fet cap entrevista"
Hau! Chopped-billetes no hacer entrevista a mi, tu bolsillo pàlido porque yo todo chupar.
Sí, millor contesta per escrit...

Molt maca la foto de la revista, quin fart de riure!!

Montse ha dit...

La política de la Mortadela i el chopped segueix endavant, ara diuen una cosa, després una altre, després ja veurem que passarà amb tot plegat.

Anònim ha dit...

Nosaltres més que anomenar-la política preferim anomenar-la anavegaphitecus simplicissimus per una qüestió de coherènciaraonada.

Anònim ha dit...

Pròxim divendres dia 18 de gener, Show pepero a la Biblioteca a les 21 hores.
Podrem donar-los les gràcies pel be que actuen a Malgrat.

Anònim ha dit...

Sabeu a quin municipi em recorda Malgrat? sobretot pel nivell dels (escollits democràticament) ens manen i per les respostes que donen als plens, si treballessin en alguna empresa, amb el sou que cobren, ja els haurien acomiadat, però, aquí a Malgrat ho aguantem tot.
Jo proposo Marbella, és el mateix nivell o no?

Anònim ha dit...

Aquesta periodista del Celobert,és la mateixa que el dia despreés del ple,va publicar que al carrer tan sols eren 50 persones(Punt Diari).
A mi em fa a reportera curosa amb els ingressos publicitaris de les empreses que li abonen la mensualitat.
Suposo que és el corrent el dia d´avui.Tots em de subsistir.

Anònim ha dit...

No critiquis el treball d´una professional. És una treballadora del diari i qui paga mana. La culpa no és d´ella.