dimarts, 1 de gener del 2008

La foto de l'any

L'equip de redacció de La Mosca Collonera ha escollit per unanimitat aquesta imatge, extreta del bloc Malgrat en imatges, com a foto de l'any 2007. Felicitats al fotògraf!

També us volem fer saber que l'Associació d'Amics del Koala ha nomenat el senyor Lluís Marré membre honorífic. Felicitats, Lluís, i bon any a tothom!

8 comentaris:

MC ha dit...

vaja, doncs és d'agrair. Una abraçada.

Anònim ha dit...

k makus!

Anònim ha dit...

Ostres,que mono has cadat Lluis.Bon any.

J Garriga

Mosca Collonera ha dit...

Hem suprimit dos comentaris d'un esbirro anònim que es dedica a insultar els altres, tot i que bàsicament el que fa és insultar-se a ell mateix. Sisplau, aneu a insultar a mar o la via.

Anònim ha dit...

Sra. ANA VEGA RAYA , per les declaracions a| ràdio Palafolls, es creu que el votant del PPC, i el poble de Malgrat són ximples o idiotes, primer el mes de setembre vota que el projecte es quedi damunt la taula insinuant que no nasta conforme o dient que l'han amenaçada això són excuses per preparar el pacte PPC i PSC i votar a favor del primer projecte segons la seva nota de premsa amb l'excusa que per responsabilitat política perquè a la legislatura passada els seus ex companys ho havien votat a favor. Sra. VEGA tot això són excuses i mirar de sortir per on un pot amb mentides i mentides i potser et creus que l'electorat. És ximple els diners és els diners i Adv. no li importa gens ni mica la riera i de més coses del poble. Té sort que darrere té un bon equip d'assessors. torete, partagas i tots els altres esbirros. JA,ja ja

Anònim ha dit...

Una jugada politica de primer ordre,mai millor dit,per part de l'ala politica mes extremista del partit PP local,i veneida per els de dalt.La autoanomanada la mes llesta,la Conxita ,la caigut a la trampa.
Pero, no cregi la Vega que riura massa tems aquest idili.
Nefasta es la presencia d'equest aquip de govern en el consistori.

Un ciutada

mac ha dit...

que maco el koalaaaaaa

Anònim ha dit...

que macos els dos koalas.amb tot el cariño