dijous, 3 de gener del 2008

Sobre el comunicat de premsa del PP: que no saltin les alarmes!

Hem de destacar aquesta frase del comunicat de premsa que ha fet avui el PP:

"La posició del PP (davant la moció del mes de setembre) no va ser suficientment entesa pels companys de l'oposició".

Una altra vegada més, desconcertats estem. Per què la posició del PP no ha estat suficientment entesa? No serà perquè no l’hagin explicada vegades! Tothom sap que la senyora Vega mai no ha desaprofitat cap ocasió d'exposar les seves idees. Aquí en tenim un exemple:
També en els plens de l'Ajuntament la senyora Vega ha explicat la seva política a bastament, cosa que en aquest bloc ja hem constatat.

Si la posició del PP no ha estat suficientment entesa, no serà tampoc perquè la senyora Vega no s’expressi correctament, oralment i per escrit, en català! Les seves intervencions en els plens (sobretot quan ningú li ha escrit el que ha de dir) o el mateix comunicat de premsa del PP en són documents fefaents.

Creiem, doncs, que si la posició del PP no és entesa és per culpa de la manipulació per part de mitjans perversos que l’únic que pretenen és desinformar i confondre el poble de Malgrat. Un exemple és el que Ràdio Palafolls ha fet amb el comunicat de premsa del PP: n'ha publicat un "abstracte" (ho diuen clarament en la primera línia de la notícia), quan tothom sap que si n'haguessin publicat un "concret" tot s'hauria entès més bé.

De tot plegat deduïm que si ara ens diuen que el PP dirà que sí és que en el ple dirà que no, o a l'inrevés. De moment, doncs, que ni s’alarmin els de la Plataforma i l’oposició, ni obrin ampolles de cava els del govern.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

JA es veia a venir!!!

Montse ha dit...

Estic d'acord amb l'anterior comentari, han estat fent comèdia tota l'estona, però la Vega ha aconseguit un càrrec i un sou, i això és el que els importa a ells, tenir-ho tot controlat i fer la seva.

Anònim ha dit...

Por lo que he leido en diferentes blogs y en la prensa en el dia de hoy, veo que mi partido ha tomado una decisión sobre la riera.
Me gustaría aclarar que lo que ha decidido la Sra. Ana Vega, en ningún momento se ha votado en una reunión de la ejecutiva local del partido, más bien parece que ha sido una decisión propia ó de unos pocos, sin tener en cuenta el voto de los demás. En las pasadas elecciones yo iba cuarto en la lista del PP a Malgrat y creo que mi palabra se debería haber tenido en cuenta.
De todas formas quiero dejarlo muy claro, yo estoy a favor del segundo proyecto que ha realizado el ACA sobre la riera.
Parece que algunos quieren llevar el partido a su manera, pues que lo hagan, pero sin mi persona formando parte de este proyecto.
Rafael Torres Palop "Charlie"

Anònim ha dit...

Com a votant del PPC veig molt noble l'aclariment de qui pren les decisions però crec que allò que hauries de fer és posar nom a aquestes persones per que tot el poble sàpiga qui són els culpables que els nostres fills no puguin gaudir d'un indret tan singular i únic que tenim en el nostre poble.

Anònim ha dit...

TORRES, t'has decidit a deixar aquesta colla de feristeles que només miren pels seus interessos particulars i treure el que puguin de l'ajuntament pagant el poble, des d'aquest bloc t'animo que plantessis cara i muntar-te un equip i rellançar la nau del ppc doncs amb aquestes feristeles VEGA ,MARCELO, AUBANELL, això semba a norris.

mac ha dit...

campassol, no puc sentir això que has posat

Mosca Collonera ha dit...

Cris: quin navegador fas servir? T'aconsellem el Mozilla Firefox: programari lliure i de qualitat! Te'l pots baixar de www.softcatala.org

mac ha dit...

gràcies campassol ho provaré pq faig servir el explorer