dimecres, 9 de gener del 2008

Crònica d'una mort anunciada (III)

Com és ben sabut, en altres temps i/o cultures se celebren les defuncions amb festa i alegria. Deu ser per aquesta raó que, en motiu de les exèquies de Na Riera de Can Feliciano que, com ja hem anunciat, tindran lloc aquest dijous, els de l'Ajuntament ens fan saber que amenitzaran l'acte amb una gran exhibició de campoieira. Aquesta dansa típicament malgratenca consisteix a ballar al so de la Conxita. Els regidors del PSC ja fa temps que la practiquen més de vuit hores cada dia. La Vega, tot i que fa poc que s'hi ha posat, apunta maneres. I encara més: hi haurà pica-pica! I no hi faltaran les conxiteroles, aquells pastissets al·lucinògens de fabricació consistorial que fan que els recontraciutadans s’excitin i escriguin desesperadament en els blogs. Nosaltres no hi faltarem: això promet! I és que en són, de la gresca, aquests de l'Ajuntament!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

AL PLENO CON CACEROLADA

Anònim ha dit...

Avui no a mort na riera ha mort Modesto Manzaneda López. 58 anys. A les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Nicolau.

MALGRATOT ha dit...

Avui veurem i podrem també comptabilitzar quants recontraciutadans malgratots cabregats pateixen suplici socialista en aquest poble, temps ha, qualificat de Mar i ara de Ciment.

Tots al ple. No hi falteu!!!

Anònim ha dit...

Esperem que almenys això serveixi per què no torni a sortir alcaldessa la Xita Poy, la gent s'adoni del que és i la fotem al carrer d'una vegada!!!
Que mai sento res de bo d'ella però cada any surt.... es impresionant..

Anònim ha dit...

l'equip de govern de Malgrat (PSC-PP) comet irregularitats al finançar l'enviament de postals de Nadal a nom del Partit Popular, l'acció és motiu de denuncia. Avui són 70 euros, demà quan?

els grups a l'oposició què pensen fer?