divendres, 11 de gener del 2008

Qui en té la culpa?

Ens diu la Pepita: "per culpa de la Vega ens quedarem sense riera". Home, tampoc és això, Pepita! Sí que és cert que de sempre la posició del PSC ha estat ben clara i la dels partits de l'oposició també, i que durant moltes setmanes hem viscut pendents de què faria el PP. Ara bé: d'aquí a dir que la culpa és de la Vega, d'ella sola... Recordeu aquells que parlaven d'autors materials i autors intel·lectuals? Doncs el que també esta clar és que, vist el nivell de les seves intervencions en al ple d'ahir, la Vega, d'autora intel·lectual, res de res!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Decepció i vergonya aliena. Em proposaré per cap de llista del PP de Malgrat, no comparteixo la ideologia del partit, però segur que me'n surto més bé. Tot i no creure amb el projecte de la Conxita, m'hagués atrevit a donar més i majors arguments que la Vega.

Enric per alcalde! Vota'm! Vota PP!

Anònim ha dit...

Enric... no siguis "aldeano"...

Anònim ha dit...

Enric, la Vega va dir en el Ple:
"Em proposava no parlar".
no li fa falta informar-se de res ni perdre temps consultant expedients.
es la vegaeurus

Anònim ha dit...

Qui en té la culpa? voslatres per defensar una riera on hi han rates per la mort de deu.

Anònim ha dit...

Les autèntiques rates d'aquest poble pul·lulen impunement per l'ajuntament ratant tot tot el que troben al seu pas, son rosegadors d'una gran eficàcia destructiva i capacitat reproductiva, alhora que son immunes als verins més moderns. L'única solució: la castració.

Anònim ha dit...

Darrer anònim aclareix-me:
les rates son mortes perque Déu ha mort (que ets seguidor de Nietzsche??)
hi ha deu rates mortes per culpa nostre?
hi ha rates a la riera i hi son perque han anat a l'enterrament de deu que s'han mort??

Anònim ha dit...

de fet el pp volia posar de cap de llista al floquet de neu, però es va morir. per això van posar la vega. una mona que no cal que sàpiga parlar ni dir cap cosa. un exemplar en perill d'extinció. un exemple del que no ha de ser mai un polític. ara, qui la va votar va tenir nassos, perquè tothom que la coneix sap com és.

Mosca Collonera ha dit...

anònim de les 12:26: si pots demostrar que les rates hi són i, per tant, moriran allí "per la mort de Déu", algun bisbe o cardenal ho hauria de saber, que encara ens les beatificaran.

Anònim ha dit...

sóc l'anònim de les 12:26 i u puc desmostrar una veïna va dir en el ple que hi havien rates.

Anònim ha dit...

aquesta Sra del Ple que parlava de rates a quin carrer viu?
si algú ho sap que ho digui.

Anònim ha dit...

la dona que v dir que hi havia rates, és l'única cosa que sap, va dir el que li van dir que havia de dir

Anònim ha dit...

Aquesta veïna que parlava en castellà, sap on viu? sap en quin poble viu? perquè no he escoltat que parlés de rates, però, si que parlés que els veïns (també hi ha veïnes, no?), volien la riera coberta. Són els nous habitants del poble, que no demostren cap interès pel seu entorn, la seva història, que l'únic que els interessa són tenir unes pistes de petanca, amb uns vestuaris, que ja se'ls ha proporcionat des de l'Ajuntament, amb diners de tots els contribuents, que pocs respecten els deures que tenen, però, que si reclamen els seus drets, persones que són capaces d'embrutar el poble amb els seus gossos, incapaces d'utilitzar les bosses per recollir les deposicions des seus gosos, Srs. i sres., primer s'han de complir els deures per poder reclamar els drets i si no tornin a l'escola a aprendre civisme.

Anònim ha dit...

Deu ser una fanga aquesta veïna...