dissabte, 22 de setembre del 2007

"Els Fesolets": formació de base



En l’últim ple ordinari s’adjudicà la gestió de la llar d’infants municipal a l’empresa CLECE S.A. A propòsit d’aquesta empresa, Neus Serra, del grup municipal de CiU, digué en el ple: “Hem demanat informació, hem vist que té molta experiència en el sector de la neteja, per exemple, però no hem trobat que tingui tanta experiència en el sector de la llar d’infants”. Hem posat tots els nostres analistes (gent que hi entén) a estudiar aquesta qüestió i han arribat a la següent conclusió: que aquí el que es tracta és de formar personal per a la brigada municipal. Formar des de la base. Rotllo pedrera, per entendre’ns: com fa el Barça amb els nois de La Masia. Cal suposar, doncs, que d’aquí a uns anys, a l’hora d’entrar a treballar a la brigada, donarà molts punts haver passat per “Els Fesolets”. Mentrestant, malgratencs, estigueu tranquils: els vostres fills tornaran cada dia a casa ben nets!

18 comentaris:

Montse ha dit...

Fa gràcia que es valori més la neteja, que l'experiència en cuidar infants.
Així anem...

Anònim ha dit...

montse, aixó no és va dir en el Ple. No hi caiguis de quatre potes

Montse ha dit...

Estic opinant, sobre el que s'ha posat al post, es que et dedicaràs a corregir-me constanment?, JA ESTÀ BÉ NO?

Anònim ha dit...

Montse, pixes fora de test com sempre. Em va agradar el programa de fa dues setmanes. M'agrada per la pluralitat dels teus contartuliants.

Anònim ha dit...

I serà un estalvi d'aigua per a les famílies, així el planeta ho agrairà i la regidoria de medi ambient deixarà de fer fulletons informant-nos de la necessitat de no malbaratar aigua i energia, ah i de reciclar les deixalles, ah i de recollir les caques de gos, ah i de desviar la circulació per muntar un circuit de circulació el dia sense cotxes (per un tros de via pública de 200 metres), ah i d'urbanitzar Sta. Rita, ah i les burilles de la sorra...

Montse ha dit...

A l'anonim de les 12, a veure si dones la cara, per criticar a una persona, sota l'anonim, s'amaga un covard o què, si no t'agrada el que dic, ni el que faig, passa de mi.

Montse ha dit...

AH i anonim de les 12 gràcies per la teva opinió del programa de ràdio, almenys trobes alguna cosa ben feta, ALELUIA!!!!!

Anònim ha dit...

Anònim de les 12:08, és molt bo el comentari i a més, potser, que els que ens diuen que no malgastem energia, que no malgastem aigua, etc, posin fil a l'agulla i donin exemple (ho paguem entre tots), perquè, malgasten aigua per regar arbres i gespa, que malbaraten energia mantenint encesos durant tota la nit i part de la matinada (aviat moltes més hores perquè la nit serà més llarga) llums que no fan falta, perquè... l'Ajuntament hauria de ser el primer en donar exemple.

Anònim ha dit...

Parles també pel Regidor mecànic, enfilador d'arbres que utilitza un tot terreny blanc, que entre tots els tot terrenys que es venen en el mercat, és dels que més gasten combustible i contaminen més?

Anònim ha dit...

el tot terreny de l'Ajuntament té garatge per la nit o caps de setmana?
el veig sempre aparcat pel voltant de l'Ajuntament.
i parlan del tot terreny, perquè serveix?

Anònim ha dit...

Si el tot terreny se'l paga amb els seus diners, a mi com si et compres un helicòpter. Parlar, per parlar.

Anònim ha dit...

I alguns dels socialistes tenen tot terrenys i BMWs, i jo tinc un ciclomotor, i el meu germà petit un tricicle, i la meva àvia un bastó! Visca els avis!

Anònim ha dit...

El del mecànic l'aparca a sobre de la vorera pública (davant del negoci, carrer passada,...) habitualment i com a vici. La calle és mia!

Anònim ha dit...

necànic?, negoci? carrer passada?
de qui parleu?

Anònim ha dit...

de veritat que no teniu res més a fer que parlar d'un regidor que té un cotxe? i que com tots sabem se l'ha comprat amb els diners que ha suat com tothom treballant? penós tot plegat, a veure si parlem del post.

Anònim ha dit...

Matrícula dels fesolets, 160 de l'ala, i en diuen GUARDERIA MUNICIPAL, algú pot explicar-ho?

Anònim ha dit...

Ademés és un trepa. Aquí ho deixo!

Anònim ha dit...

Doncs a veure si ho deixes de veritat. Trobo totalment penosos i infantils, mira tu, infantils com els"fesolets", els teus comentaris. Ademés, incapaç de posar el teu nom. Penós total el teu comentar-hi, tots veièm que la teva única intenció a l'escriure aquest post és atacar aquest regidor, i que la llar d'infants d'importa ben poc.