dimarts, 11 de setembre del 2007

La Diada a Malgrat


Senyeres i estelades descolorides, rebregades, esfilagarsades... També hem vist dues banderes del Barça i fins i tot una manta de quadres escocesos. No anem bé. Si la consciència nacional dels malgratencs està en consonància amb la magnificència dels nostres símbols, estem apanyats.

Però no hem de perdre l’esperança. El grup municipal d’ERC proposarà en el pròxim ple que els kits de benvinguda que es lliuren als nous malgratencs incloguin una estelada nova de trinca. Per la seva part, el grup municipal d’ICV-EUiA plantejarà la possibilitat d’engegar una mena de pla Renove segons el qual a l’Ajuntament es canviarien senyeres velles per altres de ben noves. Es preveu que el grup municipal del PP no es pronunciï sobre aquestes qüestions fins a l’últim moment.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Compte amb el PP que pot aparèixer l’Acebes per sorpresa i fer dimitir a l’actual regidora. Poca broma!

Montse ha dit...

Molt bo, sobretot el nostre ajuntament, es preocuparà d'aixó.
En quan al PP, pel que tenim aquí Malgrat, no serveix per res..

Anònim ha dit...

enhorabona per la iniciativa de Gent per la Diada. com més gent s'uneixi per celebrar aquest acte, millor.

Anònim ha dit...

La vigília de la Diada li deia a la "jefa" que jo preferia l'estelada penjada al balcó de casa, però ella opinava que potser amb la senyera n'hi hauria prou. L'endemà ella es va llevar tard, però abans que jo, i tornant al llit em va dir: "com no he vist cap senyera, he penjat l'estelada"... No, no anem bé. Si més no, no a Can Viadé.