dimarts, 11 de setembre del 2007

L'ombra del fotògraf

Gran èxit de l’exposició de fotografies de Josep Bechdejú a la biblioteca La Cooperativa. Feina tenien les bibliotecàries per desallotjar-ne les iaies a l’hora de tancar. Gent del poble (de totes les edats, sexes i condicions) i crítics especialitzats han coincidit a lloar aquesta iniciativa de l’Arxiu Municipal.

No tot són, però, flors i violes. Algú ha comentat a cau d’orella que, sabent que hi aniria tanta gent gran, en Crosas hi hauria d’haver posat galetes o coca. També ens han arribat queixes que gairebé totes les fotos eren en blanc i negre, que la regidoria que se’n cuida (per no tornar a parlar de l’alcaldessa, que al final semblarà que li tenim mania: res més lluny de les nostres intencions. Un petó, Conxita! Un dia d’aquests et vindrem a veure, que t’hem de demanar un favor), que la regidoria que se’n cuida, dèiem, ja hi podria haver posat quatre duros més i fer totes les fotos en color.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla que aprofitaran el col•leccionable “Pinta tu botijo salmantino” per acolorir algunes fotografies. El col•leccionable en qüestió regala, amb el número 1, un kit d’aquarel•les súper fashion per només 1 €.

Sentinella en vetlla: ha dit...

Sí que és veritat, tot un èxit!
Més propostes com aquesta al nostre Poble és el que fa falta.

Anònim ha dit...

Ei deu ser broma això oi? No deu ser perquè el fotògraf les va fer en blanc i negre? El que proposes és un aberració a l'art i a la fotografia, les instantànies són en blanc i negre perquè així les van fer. Digue'm please que és una broma fruit de l'eufòria de la moguda dels arbres, perquè del contrari recomanaré aquest frikipost.

Mosca Collonera ha dit...

T'agrairem molt que recomanis aquest "frikipost". Petons i abraçades.