dijous, 27 de setembre del 2007

Tenim l'alineació!

Fonts que no revelarem ens han filtrat (d'estranquis) l'alineació per a la passejada urbana del proper dissabte, a càrrec de l'arquitecte Ramon Mas, i dins dels actes de la Setmana de la Molibilitat i la Sossestistenilible i Semsambsiseruga (quins noms més llargs i complicats que posen a les coses) que organitza el nostre Magnífic Ajuntament.
Per deixar una mica de marge a la sorpresa, no descobrirem tota l'alineació. Només us avancem uns quants dels cracks:

1. Torre de Can Campassol (carrer de Mar).
2. Antic Sindicat (carrer de Sant Esteve).
3. Can Feliciano (antiga casa a prop d'uns arbres)
4. Escorxador Municipal (carretera vella a Palafolls)

La cosa començarà a les 10 del matí a l'Ajuntament. Per si algú es perd durant el fet, se'ns ha dit que el punt de trobada serà l'edifici de l'Auditori. Segur que tothom el trobarà: està molt ben senyalitzat.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

jo hi aniré,
i vull veure on estava la xemeneia de la fàbrica de l'aigua

Anònim ha dit...

Ets genial, ja no en queda cap, jo també hi aniré.
Pel que sembla serà uns dels actes amb més participació dels que s'han fet durant la setmana de mobilitat, que té a veure amb la setmana de la mobilitat? Una cosa és el patrimoni (només urbanístic) en aquest poble pel que sé no considera patrimoni l'entorn natural, amb la setmana de la mobilitat? Quins prohomes i prodones que tenim en l'equip de govern d'aquest poble! és de record guinnes.

Anònim ha dit...

L'Ajuntament de Malgrat, a traves del departament de Medi Ambient, ingènuament ha comés una idea i el poble ja tremola de saber que aquesta tropa de manaires pretenen documentar-nos sobre el valor patrimonial del que queda, queda poc i queda clar que estar catalogat un bé patrimonial no aporta cap certesa de que, més endavant, si cal, pugui ser objecte de trinxament estètic o físic per autèntics especialistes en el tema d'enrunaments varis i urgències deconstructores. Jo demanaria als responsables de l'acte que portessin els timbalers per amenitzar-lo i aconseguir el ritme trepidant que l'ocasió es mereix. També seria bo que l'acte fos presentat amb el to festiu i greu que els caracteritza, pel Teatre de guerrilla, amb l'afany de fer-lo més participatiu, obrir-ho a totes les edats i condicions i no als quatre recontraciutadans de sempre, nostàlgics perdedors i opositors a tot i desde sempre.
Quin gran dia que ens espera!
Hem d'anar-hi equipats amb pitu o amb flauta?

Anònim ha dit...

jo crec que hauríem d'anar-hi amb molt silenci, perque una tamborinada pot fer caure per efectes de la vibració un troç de façana d'algun edifici catalogat...n'hi ha que cauen a trossos.

Mosca Collonera ha dit...

Pitu: ens agrada molt la paraula "recontraciutadans". Ens la deixes?

Anònim ha dit...

I tant que és patrimoni de tots, com més "Recontraciutadans " siguem, més riurem, més xalarem i més coses aconseguirem.