dimecres, 26 de setembre del 2007

Ha nascut un humorista

Sembla ser que l'Ajuntament de Malgrat ha decidit fer-nos la competència des de la seva web i han contractat un senyor que, amb el nom artístic de Director del Servei Català del Trànsit, fa humor del bo: intel·ligent, exquisit, gràcil i amb ironia. Fixeu-vos si és bo que només ha fet un acudit (de moment, suposem) i ja tothom en parla. Estem per plegar: aquest home ens treu la feina.
No acabem d'entendre, però, com és que l'acudit es publica a la secció de notícies de la web de l'Ajuntament. Deu ser una cosa provisional mentre la secció d'humor encara està en construcció.
Sense més preàmbuls, reproduïm l'acudit:
"El director del Servei Català del Trànsit felicita l'Ajuntament per la seva tasca en mobilitat"
Ens hem pixat de riure. Insuperable! I és que en són, de la gresca, aquests de l'Ajuntament!

16 comentaris:

Anònim ha dit...

ets boníssim mosca collonera. m'encanta el teu blog i el teu estil!

Anònim ha dit...

Si, a mi tb m'agrada. Felicitats pel blog, i tu no ens deixis...

Anònim ha dit...

hi ho va dir i es va quedar tan panxo.
Algú afí pot informar a aquest personatge que Malgrat es un caos circulatori i que només cal que preguntin a quasevol telefon del poble i els hi diran que l'Ajuntament han fet un pla de circulació pensat amb els digue'm ...peus?

Anònim ha dit...

Poca broma sobre el tema, aquest pla d'immobilitat està apadrinat per RENFE que ha aportat tot el seu coneixement al tema amb la figura del Sr. Valentí, persona capaç fins i tot de dirigir una estació automàtica de trens.
Quin gran equip de manaires pensants que tenim en aquest poble, sembla talment com si es fessin la permanent amb el microones.

Anònim ha dit...

crec que l'home es va equivocar de poble, es pensva que era a un altre lloc

Montse ha dit...

Com funciona la RENFE....
Així funcionarà Malgrat?
La òstia, per portar els nens a l'escola,tardaré dues hores!!!

Anònim ha dit...

Montse, i si van a la guarderia Municipal tindràs el plaer de pagar el doble que els veïns de Santa Susanna pel mateix servei 80E.

Guarderia Municipal de meravelles!!!

Anònim ha dit...

Aquest senyor Responsable del trànsit intestinal ha tingut a bé venir al nostre poble a felicitar amb tot el rigor que requereix, la gran deposició que el pla de mobilitat generada pels nostres incapacitats polítics representa per Malgrat, una magnifica CAGARADA és miri com és miri. Fora d'agrair que aquest senyor tant important, la propera vegada que en tingui ganes, es quedi a casa seva a fer les deposicions, aquí ens en sobren abastament. N'estem dotats a tope.

Anònim ha dit...

aquest senyor és d'ICV, fa quatre dies era diputat provincial a la diputació de barcelona. estaria bé que els d'icv de malgrat l'informessin de com està el tema realment.

Anònim ha dit...

Potser que felicitem al que li va passar l'herba que es va fumar abans de fer el comentari, no? Resulta surrealista veure com van passant els mesos i els dos únics carrers que travessen completament el poble de nord a sud segueixen tenint el mateix sentit de la circulació! Que algú fagi alguna cosa JA!

Sentinella en vetlla: ha dit...

Fabuloses metàfores de les desgràcies malgratenques...
Gràcies "mosca"!

Anònim ha dit...

El de l'ACA també és d'IC-EUA, així va com va també l'ACA. Visca la legalització.

Anònim ha dit...

almenys els de l'aca han rectificat. els del psc que tenim a casa, no.

Anònim ha dit...

Els del PSC que tenim a casa tenen caca i alhora pateixen restrenyiment, però, diuen que ho porten bé, molt bé, de tant bé no saben que més poden fer per seguint fingint que tot va molt bé.
De fet la comèdia la fan super bé!!!
Algú s'atreviria a millorar l'interpretació d'aquest elenc de superdotats en trànsits?

Anònim ha dit...

Hi ha una manera infalible de millorar-lo. Senyors i senyores de la immobilitat viària parin bé les orelles que és de franc: facin que tots els carrers de la vila desguassin el trànsit en les dues artèries principals – carrer del Carme i carrer Passada-, d’aquesta manera tots els camins conduiran a Blanes – fins ara a Roma-.

Anònim ha dit...

mentres no entengueu que mobilitat es per els vianants i no per els cotxes.... be no val la pena si lo vostre es criticar per criticar auuu seguiu aixi que jo a hores mortes em distrec amb els vostres comentaris