diumenge, 23 de setembre del 2007

Grans misteris malgratencs (I)

Denunciem la misteriosa desaparició de l’entrada de 20-09-2007 del blog de la Neus, en què es parlava d’una trobada de polítics a Pineda i, entre d’altres coses, es deia això: “La senyora alcaldessa, em diu la meva amiga, ha comentat que els arbres no valen res, que els va plantar ella. Els tallaran i ni se n’adonaran.”

Hem anat a la policia a informar d’aquesta desaparició, però ells no en saben res i ara tenen altra feina: estan classificant material fotogràfic i videogràfic. Potser preparen una exposició. Els suggerim un títol: “A l’ombra de l’acàcia invasora”.

Ens hem vist obligats, doncs, a posar a investigar els nostres analistes (gent que hi entén). Ens han dit que aquí hi ha dues coses:

La primera, això que “els arbres els va plantar ella”. Però, és clar, els arbres són centenaris! Deducció: la Conxita també! No sabíem que fos tan gran! Conclusió: no vol que se sàpiga que té tants anys i ha fet treure aquella entrada del blog de la Neus. En qualsevol cas, que bé que es conserva, la nostra alcaldessa! Ens agradaria conèixer els seus secrets per semblar tan jove. Per què no fa un programa a Ràdio Malgrat, “la seva”? I, ja que hi som, algú conserva una fotografia de l’alcaldessa plantant els arbres? Seria bonic publicar-la aquí...

La segona cosa és allò de “els tallaran i ni se n’adonaran”. Com ho farà, perquè no se n’adonin, els arbres? S’hi acostarà descalça i a les fosques? Però, i si un arbre se n’adona i es xiva als altres? O, encara que la sintaxi no ho fa pensar, dient “ni se n’adonaran”, es referia als malgratencs? Això sí que ens intriga! Que posarà uns arbres de plàstic en lloc dels de debò? Que hi enganxarà un pòster d’un bosc del Canadà? Que enviarà tot el poble a Saygon (veure entrada “Agermanaments”) per fer-ho i que ningú ho vegi? Sort que la policia ho fotografia i ho filma tot!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

A vegades els ocells fan cagarades en el lloc menys escaients. Aquesta dona es va equivocar al fer públic una conversa privada que comprometia a tercers. És de savis rectificar i la gent que ho sap fer mereix un respecte. N'hi ha que ni que les matin son capaces de rectificar.
En coneixeu alguna d'aquestes últimes?

Montse ha dit...

El seu comentari no m'estranya, és així tal i com pensa, no hi ha res a fer Malgrat es seu!!

Anònim ha dit...

ai.... ai..!!! que tal vegada va ser perque va mentir , ningu a pensat en aixo?
mosca collonera, ho fas molt be aixo, almenys treus ferro a la cosa .

Anònim ha dit...

la neus no només treu el que després es penedeix de posar, sinó que hi ha comentaris que a vegades han 'desaparegut' sospitosament...

Anònim ha dit...

Neus, quin article és aquest que prohibeix l'exposició d'un informe, testimoni o prova relacionada amb l'únic punt de l'ordre del dia d'un ple extraordinari. De quin país parles?

Anònim ha dit...

és el país d'ara sóc a l'oposició, i algú s'enrecorda que fa quatre dies era al govern fent un paper ben diferent?