dijous, 6 de setembre del 2007

Tres a un

"Vosaltres sou tres i jo només un", digué Ana Vega als regidors de CiU en un moment estelar del ple extraordinari de dimarts passat. I que en té, de raó, la dona! Ja ho van dir en Voltaire, en Rousseau i en Partenaire: "la democràcia, vista a l'inrevés, és una cosa bastant espessa". I afegim nosaltres: us imagineu que en un Barça-Madrid ells juguessin amb 11 i nosaltres només amb 4? Doncs això.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L´actuació de l´Ana Vega em va flipar, encara no sé si ha estat un somni o ho vaig sentir de veritat, un polític lamentant-se de les pressions i amenaces rebudes. No sé si quan es presenten a les eleccions ho saben però han d´assumir que hi ha molts colors i no sempre tothom estarà content amb el que fagin. Crec que sobraba tot el seu discurs victimista.

Anònim ha dit...

el més trist de tot és que s'han arribat a dir mentides en tot aquest cas. 'que si els arbres no tenen cap valor', que si 'són quatre gats' o una 'minoria', també s'ha dit que els partits de l'oposició no han fet res, quan des d'erc es van fer al·legacions al POUM i es van enviar cartes al conseller de medi ambient i a l'aca... a malgrat i en política, tot és possible!